Moss3 W Michelin Wic

Kitkakenkä monipuoliseen ulkoiluun.

165,00 

Poista

Tuotenumero: F13049-0A

Tuotekuvaus

Kitkakengät naisille monipuoliseen ulkoiluun. (Miesten vastaavan kengän löydät täältä.)

Kenkien pintakangas on Bluesign®-kangas, joka on helppohoitoista. Nauhalenkkien ympärille on ommeltu mikromokkanahkaa lujikkeeksi. PU-vahvikkeet kärjessä ja kannassa antavat suojaa varpaille ja akillesjänteelle sekä lisäävät näiden alueiden kulutuskestävyyttä.

Nämä kitkakengät ovat puolivartiset ja niiden istuvuus on helppo säätää jokaiselle sopivaksi nauhoituksen avulla.

Fleecevuorellinen sisus pitää kylmän loitolla.

Kenkien pohjat on valmistettu ainutlaatuisesta Icebug Michelin Wic -kumiseoksesta. Icebug, pitävien kenkien asiantuntija, ja Michelin, pitävien autonrenkaiden asiantuntija, yhdistivät voimansa, ja pitkän yhteisen suunnittelutyön tuloksena syntyivät Icebug-kitkakengät. Icebug-kitkakengät sopivat sekä jäälle että lumelle, ja ne tarjoavat sinulle parasta nastatonta pitoa talven liukkailla. Voit kävellä huoletta kaikissa talviolosuhteissa ja kaikilla alustoilla.

Väri

Black

Pinta

RipStop-tekstiili, Mikromokkanahka, PU-suoja

Sisus

Fleecevuori

Pohjallinen

Icebug Comfort Foam (PU), Irrotettava

Välipohja

Kevyt EVA, ESS-vakaaja

Pohja

Michelin Wic -kitkakenkäpohja

Tekniset tiedot

Naisille

Suunniteltu erityisesti naisille.

Michelin Wic -kitkakengät

Icebug, pitävien kenkien edelläkävijä, sekä Michelin, pitävien autonrenkaiden asiantuntija ovat yhdistäneet voimansa. Pitkän yhteistyön tuloksena on viimein tullut aika julkistaa yhteisen suunnittelutyön tulos: kitkakenkä talveen jäälle ja lumelle. Icebug Michelin Wic -kitkakenkien pohja on valmistettu ainutlaatuisesta kumiseoksesta. Voit kävellä huoletta kaikissa talviolosuhteissa, kaikilla alustoilla. Kitkakenkien pito saadaan aikaan pohjakumin sekä pohjan kuvioinnin yhteisvaikutuksesta. Icebug Michelin Wic tarjoaa parasta nastatonta pitoa talveen.

Lisää ostoskoriin