Muurame-L BUGrip GTX

Vedenpitävä nastakenkä kaikkiin talviolosuhteisiin.

190,00 

Poista

Tuotenumero: F13019-9A

Tuotekuvaus

Vedenpitävä naisten nastakenkä kaikkiin talviolosuhteisiin.

RipStop-tekstiilinen pintakangas on helppohoitoista, kevyttä ja kestävää. Kyseistä materiaalia käytetään myös muun muassa laskuvarjoissa, kuumailmapalloissa ja retkeilyyn tarkoitetuissa hammock-riippumatoissa, mikä kertoo materiaalin luotettavuudesta. Lisäksi kankaan rakenne estää sen purkautumista ja repeämistä. Kenkien kärjen ja kantapään alueella oleva Protective PU™ -vahvike antaa myös tehokasta lisäsuojaa.

Näiden nastakenkien istuvuus on säädettävissä tarkan nauhoituksen avulla jokaiselle sopivaksi. Varsi on puolipitkä ja tarjoaa suojaa lunta ja loskaa vastaan.

Vedenpitävyys on GORE-TEX® Insulated Comfort -rakenteen ansiosta, mikä suojaa samalla jalkojasi vedeltä ja kylmältä. Vesi ja pakkanen eivät pääse kengän sisälle, mutta kengän sisäpuolisen kosteuden sallitaan haihtua ulospäin. Näin jalkasi pysyvät lämpiminä ja kuivina joka kelillä.

Kenkien pohjien 16 hiiliteräksistä älynastaa mahdollistavat liukkaalla kävelemisen turvallisesti. Icebug-älynastakengillä voit liikkua rennosti ja vapaasti läpi talven. Icebug huolehtii pidosta ja sinä voit nauttia ulkoilusta. Erityiset Icebug-nastakengistä tekee niiden ainutlaatuiset BUGrip®-pohjat. BUGrip®-pohjien jokainen nasta toimii älykkäästi ja itsenäisesti, ja ne reagoivat alustaan. Icebugit antavat parhaan mahdollisen pidon jopa peilijäältä asfaltille.

Väri

Black/Zinnia

Pinta

RipStop-tekstiili, Suojaava Protective PU™ -vahvike

Sisus

GORE-TEX® Insulated Comfort

Pohjallinen

Icebug Comfort Foam (PU), Irrotettava

Välipohja

Kevyt EVA, ESS-vakaaja

Pohja

BUGrip®-pohja 16:lla hiiliteräsnastalla

Tekniset tiedot

Naisille

Suunniteltu erityisesti naisille.

BUGrip®-älynastakengät

BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen yhdistettyjen hiiliteräsnastojen kokonaisuus. Älykkäät nastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon. Pehmeillä alustoilla, kuten jäällä ja lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta. Huom. Emme voi taata, ettei liukastumisia tapahtuisi. Nastakenkiä ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti on varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

GORE-TEX®

Veden- ja tuulenpitävä materiaali, joka päästää kuitenkin höyryn ja kosteuden haihtumaan ulos jalkineesta.

Lisää ostoskoriin