Muurame W Michelin Wic GTX

Vedenpitävä kitkakenkä kaikkiin talviolosuhteisiin.

190,00 

Poista

Tuotenumero: F13038-0A

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Vedenpitävä naisten kitkakenkä kaikkiin talviolosuhteisiin.

Pintamateriaali on RipStop-tekstiiliä, mikä on materiaalina helppohoitoista, kevyttä ja kestävää. RipStop-tekstiiliä käytetään myös muun muassa laskuvarjoissa, kuumailmapalloissa ja retkeilyyn tarkoitetuissa hammock-riippumatoissa, mikä kertoo kankaan laadukkaista ominaisuuksista. RipStop-tekstiilin erityinen rakenne estää myös sen repeämistä ja purkautumista. Tehokasta lisäsuojaa kärjen ja kantapään alueille tuo Protective PU™ -vahvikkeet.

Kenkien istuvuus on säädettävissä tarkalla nauhoituksella jokaiselle sopivaksi. Varsi on puolipitkä, mikä suojaa kävellessä lumelta ja loskalta.

Kengät ovat vedenpitävät ja lämpimät. GORE-TEX® Insulated pitää veden ja kylmän loitolla sallien samalla kenkien sisäpuolisen kosteuden haihtua pois. Kengät pysyvät siksi aina mahdollisimman kuivina ja lämpiminä.

Näiden kenkien pohjat on valmistettu ainutlaatuisesta Icebug Michelin Wic -kumiseoksesta. Icebug, pitävien kenkien asiantuntija, sekä Michelin, pitävien autonrenkaiden asiantuntija, yhdistivät voimansa. Pitkän yhteisen suunnittelutyön tuloksena syntyivät Icebug-kitkakengät, jotka tarjoavat sinulle parasta nastatonta pitoa talven liukkailla. Näillä kitkakengillä voit kävellä huoletta kaikissa talviolosuhteissa, kaikilla alustoilla.

Väri

Black

Pinta

RipStop-tekstiili, Suojaava Protective PU™ -vahvike

Sisus

GORE-TEX® Insulated Comfort

Pohjallinen

Icebug Comfort Foam (PU), Irrotettava

Välipohja

Kevyt EVA, ESS-vakaaja

Pohja

Michelin Wic -kitkakenkäpohja

Tekniset tiedot

Naisille

Suunniteltu erityisesti naisille.

Michelin Wic -kitkakengät

Icebug, pitävien kenkien edelläkävijä, sekä Michelin, pitävien autonrenkaiden asiantuntija ovat yhdistäneet voimansa. Pitkän yhteistyön tuloksena on viimein tullut aika julkistaa yhteisen suunnittelutyön tulos: kitkakenkä talveen jäälle ja lumelle. Icebug Michelin Wic -kitkakenkien pohja on valmistettu ainutlaatuisesta kumiseoksesta. Voit kävellä huoletta kaikissa talviolosuhteissa, kaikilla alustoilla. Kitkakenkien pito saadaan aikaan pohjakumin sekä pohjan kuvioinnin yhteisvaikutuksesta. Icebug Michelin Wic tarjoaa parasta nastatonta pitoa talveen.

GORE-TEX®

Veden- ja tuulenpitävä materiaali, joka päästää kuitenkin höyryn ja kosteuden haihtumaan ulos jalkineesta.

Lisää ostoskoriin