NewRun W BUGrip

170,00 

Vaimennetut nastalenkkarit talvisille teille.

Poista

Tuotenumero: G18002-9A

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Kevyet, vakaat ja vaimennetut nastalliset talvilenkkarit naisille. Nämä nastakengät on tehty erityisesti kaupunkimaiseen taajamaympäristöön, jossa tiet ovat talvella jäisiä, kovia ja liukkaita. (Miesten vastaavan kengän löydät täältä.)

Kenkien pintakangas on vahvaa polyesteriä. Kangas on valmistettu Bluesign®-standardin periaatteita noudattaen. Bluesign®-vaatimukset täyttävässä tuotannossa tavoitellaan ympäristökuormituksen pienentämistä valvomalla ilmakehään ja vesistöihin koituvia päästöjä, varmistamalla korkea laatu ja kestävät tuotteet sekä takaamaan työntekijöiden ja kuluttajien turvallisuus. Kenkien polyesterinen tekstiili on ihanteellista materiaalia juoksukenkiin, joissa tavoitellaan yhtä aikaa kestävyyttä ja keveyttä.

TPU-muovinen kurasuoja on kuumasaumattu kengän ympärille. Materiaalina TPU on erittäin hyvin kulutuksen- ja säänkestävää.

Kengät asettuvat jalkaan tiiviisti ja mukavasti nauhakiinnityksen ansioista. Nauhat ovat kierrätettyä PET-kestomuovia.

Välipohja on kevyttä, kestävää, joustavaa ja iskuja vaimentavaa EVA-solumuovia. Sen lievästi levenevä muoto lisää vakautta ja mukavuutta. Kenkä sopii hyvin myös pitkille lenkeille.

Sisus on nopeasti kuivuvaa kierrätyspolyesteriä. Kuten pintakangas, myös vuorikangas on valmistettu Bluesign®-standardin periaatteita noudattaen.

Vuorikankaan yksittäiset kuidut on värjätty Solution Dye -tekniikkaa käyttäen, mikä kuluttaa vähemmän vettä ja energiaa kuin perinteinen väripesukäsittely.

Pohjallinen on OrthoLite® Hybrid™ -pohjallinen, joka sisältää 15 % tuotannosta ylijäänyttä vaahtomuovia ja 5 % kierrätettyä kumia. OrthoLite®-pohjallinen säilyttää iskua vaimentavat ominaisuutensa pitkään, on kevyt ja antaa ilman kiertää lävitseen.

Pohjallisen pintakangas on valmistettu kierrätetystä polyesteristä, Bluesign®-hyväksytty ja Solution Dye -värjätty. Pohjallinen on mahdollista pestä pyykinpesukoneessa hellävaraisesti alhaisessa lämpötilassa.

Kenkien pohjiin on sijoiteltu optimaalisesti 17 hiiliteräksistä ja kestävää nastaa. Nastat antavat tehokkaan pidon, ja niiden ansioista voit juosta rennosti ja turvallisesti joka kelillä. Askel ei pääse lipsumaan kovissakaan vedoissa, vaan juoksu säilyy varmana ja luonnollisena. Kun pito on hyvä, juoksuasentosi säilyy myös neutraalina, eikä juoksemisesta tule ”sipsuttamista”.

Icebug-nastakenkien kuuluisan pidon antaa Icebugin ainutlaatuinen BUGrip®-teknologia. BUGrip®-pohjien jokainen nasta toimii itsenäisesti ja älykkäästi. Nastat reagoivat alustaan joka askeleella – sinä voit keskittyä omaan suoritukseesi, olosuhteista piittaamatta. Icebug huolehtii pidosta.

Väri

Black/Poison

Pinta

Bluesign®-standardin mukainen polyesterinen pintakangas, Suojaava TPU Mudguard -vahvike

Sisus

Bluesign®-standardin mukainen nopeasti kuivuva verkkovuori, Solution dye -värjätty, Kierrätettyä polyesteriä

Pohjallinen

OrthoLite® Hybrid™ -pohjallinen, joka sisältää 15 % tuotannosta ylijäänyttä vaahtomuovia ja 5 % kierrätettyä kumia, Bluesign®-standardin mukainen polyesterinen tekstiili, joka on valmistettu kierrätysmateriaaleista ja värjätty Solution Dye -tekniikalla, Irrotettava

Välipohja

Kevyt EVA

Pohja

BUGrip®-pohja 17:llä hiiliteräsnastalla

Paino

255 g (USL 7½)

Tekniset tiedot

(K)
Kevyt

Medium Vakaa

(D)
4–5 mm

6–9 mm 10–14 mm

(V)
Kevyt Medium

Voimakas

(L)
Kapea

Medium Leveä

Naisille

Suunniteltu erityisesti naisille.

BUGrip®-älynastakengät

BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen yhdistettyjen hiiliteräsnastojen kokonaisuus. Älykkäät nastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon. Pehmeillä alustoilla, kuten jäällä ja lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta. Huom. Emme voi taata, ettei liukastumisia tapahtuisi. Nastakenkiä ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti on varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

Lisää ostoskoriin

arrow-button Created with Sketch.