Oribi2 M BUGrip

139,00 

Ultrakevyt ja nopea nastallinen talvijuoksukenkä.

Poista

Tuotenumero: F4603-9A

Tuotekuvaus

Ultrakevyt, nopea ja erittäin hyvän pidon antava nastallinen talvijuoksukenkä miehille. (Naisten vastaavan kengän löydät täältä.)

Näillä nastalenkkareilla voit juosta läpi talven rennosti, vapaasti ja turvallisesti.

Pintakangas on Bluesign®-standardin mukaista kestävää polyesterikangasta. Bluesign®-standardi rajoittaa tuotannon kemikaalien käyttöä sekä päästöjä veteen ja ilmaan. Bluesign®-sertifikaattiin kuuluvat myös työntekijöiden ja tuotteen käyttäjän turvallisuuden osa-alueet.

Välipohjaan on integroitu taipuisa ja kimmoisa Rock Shield, joka suojaa jalkapohjaasi, tekee kengästä vakaan ja antaa ponnistukseen lisää lennokkuutta.

Weather Shield suojaa jalkojasi lumelta ja kylmältä viimalta. Ne pysäytetään pintakankaaseen, jonka sisäpuolelle Weather Shield on laminoitu. Polyesterinen sisus on miellyttävä jalkoja vasten.

Pohjan 14 hiiliteräksistä nastaa takaavat sinulle varman pidon. Voit juosta talven liukkailla rennosti, vapaasti ja turvallisesti. Icebug-nastakenkien BUGrip®-pohjien ”älynastat” toimivat itsenäisesti ja älykkäästi reagoiden alustan kovuuteen. Yhdessä runsaasti kuvioidun pohjan kanssa ne takaavat pidon peilijäältä asfaltille.

Väri

Spring/Black

Pinta

Bluesign®-standardin mukainen polyesterinen pintakangas, Saumaton TPU-suoja

Sisus

Polyesteri, Weather Shield

Pohjallinen

Muottiin valettu EVA, Irrotettava

Välipohja

Kevyt EVA, Rock Plate ESS/TPU -vakaaja

Pohja

BUGrip®-pohja 14:llä hiiliteräsnastalla

Paino

280 g (US M 9)

Droppi

7 mm

Tekniset tiedot

(K)
Kevyt

Medium Vakaa

(D)
4–5 mm

6–9 mm 10–14 mm

(V)
Kevyt

Medium Voimakas

(L)
Kapea

Medium Leveä

Miehille

Suunniteltu erityisesti miehille.

BUGrip®-älynastakengät

BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen yhdistettyjen hiiliteräsnastojen kokonaisuus. Älykkäät nastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon. Pehmeillä alustoilla, kuten jäällä ja lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta. Huom. Emme voi taata, ettei liukastumisia tapahtuisi. Nastakenkiä ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti on varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

Lisää ostoskoriin

arrow-button Created with Sketch.