Oribi2 W BUGrip

139,00 

Ultrakevyt ja nopea nastallinen talvijuoksukenkä.

Poista

Tuotenumero: F4604-9A

Tuotekuvaus

Ultrakevyt, nopea ja erittäin hyvän pidon antava nastallinen talvijuoksukenkä naisille. (Miesten vastaavan kengän löydät täältä.)

Näillä nastalenkkareilla voit juosta läpi talven rennosti, vapaasti ja turvallisesti.

Kenkien pintakangas on Bluesign®-standardin mukaista kestävää polyesterikangasta. Bluesign®-standardi rajoittaa kemikaalien käyttöä tuotannossa sekä päästöjä veteen ja ilmaan. Bluesign®-sertifikaattiin kuuluvat myös työntekijöiden sekä loppukäyttäjän turvallisuuden osa-alueet.

Välipohjaan integroitu taipuisa ja kimmoisa Rock Shield, suojaa jalkapohjaasi kiviltä tai muilta alustan vaarallisilta epätasaisuuksilta. Samalla Rock Shield tekee kengästä vakaan sekä tuo ponnistukseen lennokkuutta.

Pintakankaan sisäpuolelle laminoitu Weather Shield estää lumen ja kylmän viiman tunkeutumista kenkien sisään. Polyesterinen sisus on miellyttävä jalkoja vasten.

Kenkien pohjassa on 14 kestävää hiiliteräksistä nastaa, jotka takaavat sinulle pettämättömän pidon. Voit juosta huoletta läpi talven, eikä sinun tarvitse olla huolissaan lipsumista tai kaatumisesta. Erityiset Icebug-nastakengistä tekee niiden BUGrip®-pohjat. BUGrip®-pohjien ”älynastat” toimivat itsenäisesti ja älykkäästi reagoiden alustan kovuuteen. Yhdessä pohjan runsaan kuvioinnin kanssa nastat takaavat kunnon pidon asfaltilta peilijäälle. Icebugeilla voit juosta rennosti ja turvallisesti joka kelillä.

Väri

Lime/Black

Pinta

Bluesign®-standardin mukainen polyesterinen pintakangas, Saumaton TPU-suoja

Sisus

Polyesteri, Weather Shield

Pohjallinen

Muottiin valettu EVA, Irrotettava

Välipohja

Kevyt EVA, Rock Plate ESS/TPU -vakaaja

Pohja

BUGrip®-pohja 14:llä hiiliteräsnastalla

Paino

265 g (US W 7.5)

Droppi

7 mm

Tekniset tiedot

(K)
Kevyt

Medium Vakaa

(D)
4–5 mm

6–9 mm 10–14 mm

(V)
Kevyt

Medium Voimakas

(L)
Kapea

Medium Leveä

Naisille

Suunniteltu erityisesti naisille.

BUGrip®-älynastakengät

BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen yhdistettyjen hiiliteräsnastojen kokonaisuus. Älykkäät nastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon. Pehmeillä alustoilla, kuten jäällä ja lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta. Huom. Emme voi taata, ettei liukastumisia tapahtuisi. Nastakenkiä ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti on varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

Lisää ostoskoriin

arrow-button Created with Sketch.