Oribi3 M BUGrip GTX

170,00 

Maailman kevein GORE-TEX® talvijuoksukenkä.

Poista

Tuotenumero: F4611-9C

Tuotekuvaus

Ultrakevyt, vedenpitävä ja nopea nastalenkkari miehille. Näillä nastalenkkareilla voit juosta läpi talven rennosti, vapaasti ja turvallisesti. (Naisten vastaavan kengän löydät täältä.)

Pintamateriaali on Bluesign®-standardin mukaista kestävää polyesterikangasta. Bluesign®-standardi rajoittaa kemikaalien käyttöä tuotannossa sekä vesistö- ja ilmastopäästöjä. Bluesign®-sertifikaattiin kuuluvat myös työntekijöiden sekä tuotteen käyttäjän turvallisuus.

Kenkien välipohjassa on Icebugin täysin uusi innovaatio, Rock Shield, joka tuo askeleeseen vakautta, suojaa jalkapohjaa teräviltä kiviltä ja muita epätasaisuuksilta sekä lisää ponnistuksen lennokkuutta.

Vedenpitävyys on saavutettu GORE-TEX® Extended Comfort -rakenteen avulla. Näin jalkasi pysyvät kuivina olosuhteista riippumatta.

Nastoitetussa pohjassa on 14 hiiliteräksistä ja kestävää nastaa, jotka antavat sinulle pettämättömän alustapidon ja mahdollistavat huolettoman juoksun talven kaikilla keleillä. Icebug-nastakengistä erityiset tekee niiden BUGrip®-pohjat. BUGrip®-pohjien ”älynastat” toimivat itsenäisesti ja älykkäästi reagoiden alustaan. Yhdessä pohjan runsaan kuvioinnin kanssa Icebugien nastat takaavat kunnon pidon asfaltilta peilijäälle. Icebugeilla voit juosta rennosti ja turvallisesti läpi talven.

Väri

Black/DkOrange

Pinta

Bluesign®-standardin mukainen polyesterinen pintakangas, Saumaton TPU-suoja

Sisus

GORE-TEX® Extended Comfort, Loimineulottu polyamidi

Pohjallinen

Muottiin valettu EVA, Irrotettava

Välipohja

Kevyt EVA, Rock Plate ESS/TPU -vakaaja

Pohja

BUGrip®-pohja 14:llä hiiliteräsnastalla

Paino

305 g (US M 9)

Droppi

7 mm

Tekniset tiedot

(K)
Kevyt

Medium Vakaa

(D)
4–5 mm

6–9 mm 10–14 mm

(V)
Kevyt

Medium Voimakas

(L)
Kapea

Medium Leveä

Miehille

Suunniteltu erityisesti miehille.

BUGrip®-älynastakengät

BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen yhdistettyjen hiiliteräsnastojen kokonaisuus. Älykkäät nastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon. Pehmeillä alustoilla, kuten jäällä ja lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta. Huom. Emme voi taata, ettei liukastumisia tapahtuisi. Nastakenkiä ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti on varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

GORE-TEX®

Veden- ja tuulenpitävä materiaali, joka päästää kuitenkin höyryn ja kosteuden haihtumaan ulos jalkineesta.

Lisää ostoskoriin

arrow-button Created with Sketch.