Oribi3 W BUGrip GTX

170,00 

Maailman kevein GORE-TEX® talvijuoksukenkä.

Poista

Tuotenumero: F4612-9C

Tuotekuvaus

Ultrakevyt, vedenpitävä ja nopea nastalenkkari naisille. Näillä nastalenkkareilla voit juosta läpi talven rennosti, vapaasti ja turvallisesti. (Miesten vastaavan kengän löydät täältä.)

Kenkien pintakangas on kestävää polyesterikangasta, jolle on myönnetty Bluesign®-sertifikaatti. Bluesign®-standardi rajoittaa kemikaalien käyttöä tuotannossa sekä päästöjä veteen ja ilmaan. Bluesign®-sertifikaattiin kuuluvat myös työntekijöiden sekä loppukäyttäjän turvallisuuden osa-alueet.

Kenkien välipohjassa on Icebugin täysin uusi innovaatio, Rock Shield, joka tuo askeleeseen vakautta, suojaa jalkapohjaa teräviltä kiviltä ja muita epätasaisuuksilta sekä lisää ponnistuksen lennokkuutta.

Vedenpitävyys aikaansaadaan GORE-TEX® Extended Comfort -rakenteella. Kengät pitävät veden loitolla sallien samalla kosteuden haihtua jaloistasi.

Nastoitetussa BUGrip®-pohjassa on 14 hiiliteräsnastaa, jotka takaavat sinulle pettämättömän pidon ja mahdollistavat juoksun talven liukkailla. Icebug-nastakenkien BUGrip®-pohjien ”älynastat” toimivat itsenäisesti ja älykkäästi reagoiden alustan kovuuteen. Nastat on valettu runsaasti kuvioituun pohjaan. Yhdessä nastat ja pohja tarjoavat sinulle joka sään pidon asfaltilta peilijäälle. Icebugeilla voit liikkua turvallisesti keskittyen vain oleelliseen, rentoon juoksuun.

Väri

Black/DkRouge

Pinta

Bluesign®-standardin mukainen polyesterinen pintakangas, Saumaton TPU-suoja

Sisus

GORE-TEX® Extended Comfort, Loimineulottu polyamidi

Pohjallinen

Muottiin valettu EVA, Irrotettava

Välipohja

Kevyt EVA, Rock Plate ESS/TPU -vakaaja

Pohja

BUGrip®-pohja 14:llä hiiliteräsnastalla

Paino

260 g (USL 7½)

Tekniset tiedot

(K)
Kevyt

Medium Vakaa

(D)
4–5 mm

6–9 mm 10–14 mm

(V)
Kevyt

Medium Voimakas

(L)
Kapea

Medium Leveä

Naisille

Suunniteltu erityisesti naisille.

BUGrip®-älynastakengät

BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen yhdistettyjen hiiliteräsnastojen kokonaisuus. Älykkäät nastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon. Pehmeillä alustoilla, kuten jäällä ja lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta. Huom. Emme voi taata, ettei liukastumisia tapahtuisi. Nastakenkiä ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti on varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

GORE-TEX®

Veden- ja tuulenpitävä materiaali, joka päästää kuitenkin höyryn ja kosteuden haihtumaan ulos jalkineesta.

Lisää ostoskoriin

arrow-button Created with Sketch.