Oribi5 M BUGrip

Kevyet ja nopeat miesten talvijuoksukengät nastoilla.

175,00 

Poista

Tuotenumero: G75001-9C

Tuotekuvaus

Miesten superkevyt ja nopea talvijuoksukenkä nastoilla, joka takaa pettämättömän pidon kaikilla alustoilla. (Naisten vastaavan kengän löydät täältä.)

Kenkien pintamateriaali on vahvaa GRS-sertifioitua 100 % kierrätyspolyesteriä. Pintakangas on valmistettu Bluesign®-standardin periaatteita noudattaen. TPU Mudguard -vahvikkeet suojaavat varpaiden ja kannan aluetta. Tekstiilin valmistaja täyttää Bluesign®-standardin arviointiperusteet. Materiaali on valmistettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen, ja se on tutkitusti turvallista tuottaa ja käyttää. Tekstiilin kuidut on värjätty Solution Dye -tekniikalla, joka kuluttaa vähemmän vettä ja energiaa kuin perinteinen väripesuvärjäys.

Kierrätetystä PET-muovista valmistetuilla nauhoilla kengät asettuvat mukavasti jalkaan.

Välipohjassa on integroitu Rock Shield ja Kick Plate, joka suojaa jalkaa epätasaiselta maastolta ja antaa askeleeseen lennokkuutta. Kengässä on keskitason vaimennus ja 7 millimetrin droppi.

Sisäpuolen tekstiili on nopeasti kuivuvaa verkkokangasta, joka on valmistettu Bluesign®-sertifioidusta kierrätetystä polyesteristä. Tekstiilin kuidut ovat värjätty Solution Dye -tekniikalla, mikä kuluttaa vähemmän vettä ja energiaa kuin perinteinen väripesuvärjäys.

Pohjallinen on valmistettu osittain biomassasta. Kyseessä on Bloom™-pohjallinen, jossa perinteinen EVA-solumuovi on korvattu 20-prosenttisesti vesistöistä kerätyllä levällä.

Pohjallisen pintakangas on GRS-sertifioitua kierrätyspolyesteriä ja sen valmistaja täyttää Bluesign®-standardin arviointiperusteet. Kangas on Solution Dye -värjätty. Pohjallinen on konepestävissä hellävaraisesti alhaisessa lämpötilassa.

Nastoitetussa pohjassa on 16 hiiliteräsnastaa, jotka antavat pettämättömän alustapidon. Icebug-nastakengistä erityiset tekee niiden BUGrip®-pohjat. BUGrip®-pohjien älynastat toimivat itsenäisesti ja älykkäästi reagoiden alustaan. Yhdessä voimakkaan pohjakuvioinnin kanssa Icebugien nastat takaavat kunnon pidon kaikilla alustoilla ja olosuhteissa.

Väri

WinterGreen

Lestin leveys

Normaali

Pinta

Bluesign®-standardin mukainen ja Solution Dye -värjätty GRS-sertifioitu kierrätyspolyesterinen tekstiili, Suojaava TPU Mudguard -vahvike

Sisus

Bluesign®-standardin mukainen ja Solution dye -värjätty kierrätyspolyesterinen verkkovuori

Pohjallinen

EVA:sta ja leväkasviperäisestä biomassasta valmistettu Bloom™-pohjallinen, Bluesign®-standardin mukainen ja Solution Dye -värjätty GRS-sertifioitu kierrätyspolyesterinen tekstiili, Irrotettava

Välipohja

Kevyt EVA, Sisältää 20 % leväkasviperäisestä biomassasta osittain valmistettua Bloom™-vaahtoa, Rock Shield, Kick Plate

Pohja

BUGrip®-pohja 16:lla hiiliteräsnastalla

Paino

295 g (US M 9)

Droppi

7 mm

Tekniset tiedot

(K)
Kevyt

Medium Vakaa

(D)
4–5 mm

6–9 mm 10–14 mm

(V)
Kevyt

Medium Voimakas

(L)
Kapea

Medium Leveä

Miehille

Suunniteltu erityisesti miehille.

BUGrip®-älynastakengät

BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen yhdistettyjen hiiliteräsnastojen kokonaisuus. Älykkäät nastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon. Pehmeillä alustoilla, kuten jäällä ja lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta. Huom. Emme voi taata, ettei liukastumisia tapahtuisi. Nastakenkiä ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti on varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

Oribi5 M BUGrip Kokotaulukko

Mittaa jalkateräsi pituus ja lisää siihen 0,6–1 cm käyntivaraa. Vertaa lukemaa kengän sisämittaan, ja valitse sopivin koko.

EUR US M UK Kengän sisämitta (cm)
40 7 6 25,2
40,5 7.5 6.5 25,6
41 8 7 26,0
41,5 8.5 7.5 26,5
42 9 8 26,9
42,5 9.5 8.5 27,2
43 10 9 27,6
44 10.5 9.5 28,0
45 11 10 28,5
45,5 11.5 10.5 28,9
46 12 11 29,3
46,5 12.5 11.5 29,7
47 13 12 30,1
EUR US M UK Kengän sisämitta (cm)

Lisää ostoskoriin