Ale!

Oulu M BUGrip

Pitävä ja kevyt nastakenkä talviulkoiluun.

95,97 

Poista

Tuotenumero: F13022-9A

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Miesten pitävä ja kevyt nastakenkä talviulkoiluun.

RipStop-tekstiili kenkien pinnassa on helppohoitoista. Kevyt ja vahva PU-suoja vahvistaa kenkien kärkeä sekä kantapäätä akillesjänteen kohdalta.

Keskikorkea varsi suojaa jalkaa lumelta ja loskalta. Nauhoituksen avulla nastakenkien istuvuus on säädettävissä jokaiselle sopivaksi.

Fleecevuori suojaa jalkojasi talven pakkasilta ja on mukava jalkoja vasten.

Kenkien pohjissa on 10 älykkäästi toimivaa ja kestävää hiiliteräsnastaa. Icebug-nastakenkien nastat toimivat itsenäisesti ja älykkäästi. Yhdessä rouhean ja pitävän kumipohjan kanssa ne muodostavat Icebugin ainutlaatuisen BUGrip®-pohjateknologian. Siksi voit liikkua Icebug-nastakengillä rennosti ja turvallisesti kaikissa olosuhteissa, vaikka asfaltilta peilijäälle.

Väri

Black

Pinta

RipStop-tekstiili, PU-suoja

Sisus

Fleecevuori, Polyesteri

Pohjallinen

Icebug Comfort Foam (PU), Irrotettava

Välipohja

Kevyt EVA, ESS-vakaaja

Pohja

BUGrip®-pohja 10:llä hiiliteräsnastalla

Tekniset tiedot

Miehille

Suunniteltu erityisesti miehille.

BUGrip®-älynastakengät

BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen yhdistettyjen hiiliteräsnastojen kokonaisuus. Älykkäät nastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon. Pehmeillä alustoilla, kuten jäällä ja lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta. Huom. Emme voi taata, ettei liukastumisia tapahtuisi. Nastakenkiä ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti on varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

Lisää ostoskoriin