Ale!

Pace2 W BUGrip GTX

Naisten vedenpitävä nastakenkä monipuoliseen talviulkoiluun.

113,97 

Poista

Tuotenumero: F13002-9A

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Vedenpitävä, puolivartinen sekä hyvin rullaava nastallinen kävelykenkä naisille. (Miesten vastaavan kengän löydät täältä.)

Pintamateriaali on helppohoitoista RipStop-tekstiiliä, joka on samaa kangasta, jota käytetään muun muassa laskuvarjoissa, kuumailmapalloissa ja retkeilyyn tarkoitetuissa hammock-riippumatoissa. RipStop-kangas on kevyttä ja lujatekoista, ja sen kulmikas kudonta estää kankaan purkautumista ja repeämistä. Suojaa kenkien kärkeen ja kantapään alueelle lisätty myös PU:lla.

Kenkien istuvuus on säädettävissä nauhoituksella sopivaksi ja mukavaksi. Puolipitkä varsi ja suojaa nilkkoja lumelta ja loskalta.

GORE-TEX® Insulated Comfort on vedenpitävä ja kylmältä eristävä rakenne. Samaan aikaan, kun vesi ja kylmä eristetään pois, jaloista tulevan kosteuden sallitaan haihtua vapaasti ulos kengästä. Näin jalkasi pysyvät lämpiminä ja kuivina joka säällä.

Nastakenkien pohjiin on valettu 16 hiiliteräsnastaa, jotka tekevät kengistä pitävät. Pitävillä kengillä voit kävellä rennosti ja turvallisesti kaikilla alustoilla ja joka keleillä. Icebug-älynastakengistä erityiset tekee niiden BUGrip®-pohja. BUGrip®-pohjien ”älynastat” toimivat itsenäisesti ja älykkäästi, ja ne reagoivat alustaan antaen aina parhaan mahdollisen pidon. Nastoitetut pohjat yhdistettynä tehokkaaseen pohjan muotoiluun takaavat kunnon pidon asfaltilta peilijäälle.

Väri

Black

Pinta

RipStop-tekstiili, PU-suoja

Sisus

GORE-TEX® Insulated Comfort, Polyesteri

Pohjallinen

Icebug Comfort Foam (PU), Irrotettava

Välipohja

Kevyt EVA, ESS-vakaaja

Pohja

BUGrip®-pohja 16:lla hiiliteräsnastalla

Tekniset tiedot

Naisille

Suunniteltu erityisesti naisille.

BUGrip®-älynastakengät

BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen yhdistettyjen hiiliteräsnastojen kokonaisuus. Älykkäät nastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon. Pehmeillä alustoilla, kuten jäällä ja lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta. Huom. Emme voi taata, ettei liukastumisia tapahtuisi. Nastakenkiä ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti on varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

GORE-TEX®

Veden- ja tuulenpitävä materiaali, joka päästää kuitenkin höyryn ja kosteuden haihtumaan ulos jalkineesta.

Pace2 W BUGrip GTX Kokotaulukko

Mittaa jalkateräsi pituus ja lisää siihen 0,6–1 cm käyntivaraa. Vertaa lukemaa kengän sisämittaan, ja valitse sopivin koko.

EUR US W UK Kengän sisämitta (cm)
36 5.5 3 23,1
36,5 6 3.5 23,5
37 6.5 4 23,9
37,5 7 4.5 24,3
38 7.5 5 24,8
39 8 5.5 25,2
40 8.5 6 25,6
40,5 9 6.5 26,0
41 9.5 7 26,5
41,5 10 7.5 26,9
42 10.5 8 27,3
EUR US W UK Kengän sisämitta (cm)

Lisää ostoskoriin