Ale!

Pace2 W Michelin Wic GTX

Naisten vedenpitävä kitkakenkä monipuoliseen talviulkoiluun.

113,97 

Poista

Tuotenumero: F13036-0A

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Vedenpitävä, puolivartinen sekä hyvin rullaava kitkakenkä naisille. (Miesten vastaavan kengän löydät täältä.)

Kenkien pintamateriaali on samaa lujatekoista ja kevyttä kangasta, jota käytetään muun muassa laskuvarjojen, kuumailmapallojen sekä retkeilyyn tarkoitettujen hammock-riippumattojen valmistukseen. Tämä ”moderni silkki” on nimeltään RipStop-kangasta, ja sen erityinen kudonta estää kangasta purkautumasta ja repeämästä. Lisäksi kenkien kärjessä ja kantapään alueella oleva PU antaa hyvää lisäsuojaa jalalle.

Kenkien istuvuus on nauhoituksen avulla säädettävissä joustavasti jokaisen jalalle sopivaksi. Puolipitkä varsi lämmittää nilkkoja ja suojaa lumelta ja loskalta.

GORE-TEX® Insulated Comfort tarjoaa sinulle kuivat jalat pitäen ne samalla lämpiminä. Kenkä siis pitää vettä, mutta sallii samalla jaloista tulevan kosteuden haihtua pois.

Näiden kenkien pohjat on valmistettu ainutlaatuisesta Icebug Michelin Wic -kumiseoksesta. Kyseessä ovat Icebugin ja Michelinin pitkän yhteisen suunnittelutyön tulos: Icebug-kitkakengät. Nämä kengät tarjoavat sinulle parasta nastatonta pitoa talveen. Voit kävellä huoletta kaikissa talviolosuhteissa, kaikilla alustoilla.

Suosittelemme valitsemaan näistä kengistä puoli numeroa pienemmän koon kuin tavallisesti.

Väri

Black

Pinta

RipStop-tekstiili, PU-suoja

Sisus

GORE-TEX® Insulated Comfort, Polyesteri

Pohjallinen

Icebug Comfort Foam (PU), Irrotettava

Välipohja

Kevyt EVA, ESS-vakaaja

Pohja

Michelin Wic -kitkakenkäpohja

Tekniset tiedot

Naisille

Suunniteltu erityisesti naisille.

Michelin Wic -kitkakengät

Icebug, pitävien kenkien edelläkävijä, sekä Michelin, pitävien autonrenkaiden asiantuntija ovat yhdistäneet voimansa. Pitkän yhteistyön tuloksena on viimein tullut aika julkistaa yhteisen suunnittelutyön tulos: kitkakenkä talveen jäälle ja lumelle. Icebug Michelin Wic -kitkakenkien pohja on valmistettu ainutlaatuisesta kumiseoksesta. Voit kävellä huoletta kaikissa talviolosuhteissa, kaikilla alustoilla. Kitkakenkien pito saadaan aikaan pohjakumin sekä pohjan kuvioinnin yhteisvaikutuksesta. Icebug Michelin Wic tarjoaa parasta nastatonta pitoa talveen.

GORE-TEX®

Veden- ja tuulenpitävä materiaali, joka päästää kuitenkin höyryn ja kosteuden haihtumaan ulos jalkineesta.

Pace2 W Michelin Wic GTX Kokotaulukko

Mittaa jalkateräsi pituus ja lisää siihen 0,6–1 cm käyntivaraa. Vertaa lukemaa kengän sisämittaan, ja valitse sopivin koko.

EUR US W UK Kengän sisämitta (cm)
36 5.5 3 23,1
36,5 6 3.5 23,5
37 6.5 4 23,9
37,5 7 4.5 24,3
38 7.5 5 24,8
39 8 5.5 25,2
40 8.5 6 25,6
40,5 9 6.5 26,0
41 9.5 7 26,5
41,5 10 7.5 26,9
42 10.5 8 27,3
EUR US W UK Kengän sisämitta (cm)

Lisää ostoskoriin