Pytho3 M BUGrip

129,00 

Erinomaisen juoksutuntuman antava nastallinen juoksukenkä.

Poista

Tuotenumero: A7120-9A

Tuotekuvaus

Miesten nastallinen juoksukenkä, jossa on matala välipohja ja erinomainen juoksutuntuma.

Kenkien pintakangas on RipStop-tekstiiliä. Materiaali on samaa, jota käytetään muun muassa laskuvarjoissa, kuumailmapalloissa sekä ultraohuissa riippumatoissa. Kangas pitää tuulta ja on erittäin kevyttä. RipStop-tekstiilin erityinen kudonta estää kangasta purkautumasta ja repeämästä. Protective PU™ antaa suojaa kengän kärjessä ja kantapäässä ja TPU laminoinnit vahvistavat nauhalenkkejä.

Matalan välipohjan ansiosta tuntuma alustaan säilyy aina hyvänä. Kengän rakenne ja pohjan muoto tukevat jalkaa myös intensiivisessä juoksussa. Istuvuuden takaa tarkka nauhoitus.

Kengän sisus kuivuu nopeasti, mikä on verkkovuoren ansiota.

Pohjiin on valettu 17 hiiliteräksistä ja kestävää nastaa, jotka takaavat pidon. Icebug-nastakengistä tekee ainutlaatuisia niiden BUGrip®-pohjat. Niiden ansiosta voit juosta rennosti ja vapaasti vaikka peilijäällä. Icebugien nastat kestävät kovaa kulutusta ja ne toimivat itsenäisesti ja älykkäästi reagoiden juoksualustaan. Sinun ei tarvitse pelätä liukastumisia, vaan voit nauttia juoksusta kaikilla alustoilla ja keleillä.

Suosittelemme valitsemaan näistä kengistä yhden numeron suuremman koon kuin tavallisesti.

Väri

Black/Poison

Pinta

RipStop-tekstiili, Suojaava Protective PU™ -vahvike, TPU

Sisus

Nopeasti kuivuva verkkovuori

Pohjallinen

Icebug Comfort Foam (PU), Irrotettava

Välipohja

Kevyt EVA, TPU-vakaaja

Pohja

BUGrip®-pohja 17:llä hiiliteräsnastalla

Paino

350 g (US 9)

Tekniset tiedot

(K)
Kevyt Medium

Vakaa

(D)

4–5 mm 6–9 mm 10–14 mm

(V)
Kevyt

Medium Voimakas

(L)
Kapea

Medium Leveä

Miehille

Suunniteltu erityisesti miehille.

BUGrip®-älynastakengät

BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen yhdistettyjen hiiliteräsnastojen kokonaisuus. Älykkäät nastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon. Pehmeillä alustoilla, kuten jäällä ja lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta. Huom. Emme voi taata, ettei liukastumisia tapahtuisi. Nastakenkiä ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti on varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

Lisää ostoskoriin

arrow-button Created with Sketch.