Pytho6 W BUGrip

Naisten nastallinen juoksunkenkä, joka takaa erinomaisen alustatuntuman.

179,95 

Poista

Tuotenumero: H89002-9B

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Kengän pinta hylkii vettä, mutta ei ole täysin vedenpitävä. Näin kenkä on saatu pysymään kevyenä, ketteränä ja nopeana. Protective PU™ -vahvikkeet suojaavat varpaita sekä jalkaholvia ja mudguard-laminoinnit tiivistävät saumoja.

Matalan välipohjan ansiosta alustatuntuma on aina luotettava. Rakenne ja pohjan muotoilu tukevat jalkaa myös intensiivisessä juoksussa. Tarkka nauhoitus varmistaa istuvuuden.

Kengän sisäosassa on nopeasti kuivuva verkkovuori, joka on valmistettu 100 % kierrätetystä polyesteristä.

Nastoitetussa pohjassa on 16 hiiliteräksistä ja kestävää nastaa valettuna karkeasti kuvioituun ja pitävään kumipohjaan. Niiden ansiosta voit juosta rennosti ja vapaasti olosuhteista riippumatta. Erityiset Icebug-nastakengistä tekee niiden BUGrip®-pohjat. BUGrip®-pohjien jokainen älynasta toimii itsenäisesti ja älykkäästi reagoiden alustaan joka askeleella.

Väri

Mango/Black

Lestin leveys

Normaali

Paino

270 g (US W 7.5)

Droppi

9 mm

Tekniset tiedot

(K)
Kevyt Medium

Vakaa

(D)
4–5 mm

6–9 mm 10–14 mm

(V)
Kevyt

Medium Voimakas

(L)
Kapea

Medium Leveä

Naisille

Suunniteltu erityisesti naisille.

BUGrip®-älynastakengät

BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen yhdistettyjen hiiliteräsnastojen kokonaisuus. Älykkäät nastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon. Pehmeillä alustoilla, kuten jäällä ja lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta. Huom. Emme voi taata, ettei liukastumisia tapahtuisi. Nastakenkiä ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti on varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

Lisää ostoskoriin