Ale!

Sisu W OLX

Suorituskykyinen ja kevyt nastallinen suunnistuskenkä

119,97 

Poista

Tuotenumero: A98106-9A

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Naisten nastallinen suunnistuskenkä monipuoliseen maastoon ja sääolosuhteisiin.

Sisu W OLX on suunniteltu vauhdikkaita ja monipuolisia harjoituksia varten. Kenkien pintamateriaali on erittäin vahvaa ja kevyttä Bluesign®-standardin mukaista polyesteria. Varpaille ja sivuille lisäsuojaa antavat kengän TPU Mudguard -vahvikkeet.

Perinteinen nauhoitusjärjestelmä on korvattu BOA® Fit System -nauhoituksella, joka takaa täydellisen istuvuuden ja nopeuttaa kengän pukemista ja riisumista. BOA® Fit System parantaa myös keskijalan pitoa ja tukea, mikä puolestaan parantaa juoksun taloudellisuutta.

Kenkien matala 4mm:n droppi antaa erittäin hyvän alustuntuman, jonka vuoksi Sisu on ihanteellinen valinta off trail -juoksuun.

Kenkien OXL-nastat on valmistettu karbiditeräksestä, joka on 6–7 kertaa kovempaa kuin tavallinen teräs. Tästä johtuen nastojen kuluminen on käytännössä lähes mahdotonta.

Väri

Poison

Pinta

GRS-sertifioitu kierrätetty polyesteri, Suojaava TPU Mudguard -vahvike, "Bluesign®-standardin mukainen polyesterinen pintakangas, joka on valmistettu 100% kierrätetystä PET-muovista"

Sisus

"Bluesign®-standardin mukainen 100% kierrätetystä PET-polyesteristä, joka on värjätty Solution Dye -tekniikalla"

Pohjallinen

Bloom®-vaahto EVA, Irrotettava, Bluesign®-standardin mukainen ja Solution Dye -värjätty GRS-sertifioitu kierrätyspolyesterinen tekstiili

Välipohja

Kevyt EVA, Sisältää 20 % leväkasviperäisestä biomassasta osittain valmistettua Bloom™-vaahtoa, Rock Shield

Pohja

OLX®-pohja 14:llä kiinteällä hiiliteräsnastalla

Paino

254 g (US W 7.5)

Droppi

4 mm

Tekniset tiedot

Naisille

Suunniteltu erityisesti naisille.

Boa®-kiinnitys

Kengissä on kätevä ja helppokäyttöinen Boa®-kiinnitys.

Kiinteät OLX®-nastat

Kiinteät OLX®-nastat tarjoavat pettämättömän pidon metsän vaativissa olosuhteissa. OLX-nastateknologia mahdollistaa ohuemman pohjamateriaalin ja siksi kenkä pysyy kevyenä. Nastoissa käytetty hiiliteräs on todella kestävää – nämä nastat eivät juoksemalla kulu. Emme voi taata ettei liukastumisia tapahtuisi. Ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

Sisu W OLX Kokotaulukko

Mittaa jalkateräsi pituus ja lisää siihen 0,6–1 cm käyntivaraa. Vertaa lukemaa kengän sisämittaan, ja valitse sopivin koko.

EUR US W UK Kengän sisämitta (cm)
EUR US W UK Kengän sisämitta (cm)

Lisää ostoskoriin