Ale!

Solus W BUGrip

185,00  79,00 

Nupukkinahkainen ja tyylikäs nastakenkä.

Poista

Tuotenumero: F13030-9A

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Nupukkinahkainen ja tyylikäs nastakenkä naisille. (Miesten vastaavan kengän löydät täältä.)

Nupukkinahkainen pinta on vahvaa ja tyylikästä. Käyttöiän karttuessa nahka patinoituu luonnollisella tavalla kauniisti ja ainutlaatuisesti. Kenkien 100-prosenttisesti aito nahka ei ole täysin vedenpitävä, mutta säännöllisellä hoidolla pinta säilyy vettä hylkivänä.

Kengät on helppo pukea jalkaan sivussa olevan vetoketjun avulla. Nauhoituksen avulla kenkien istuvuus on säädettävissä jokaiselle täydelliseksi. Korkea varsi antaa suojaa ja on lämmin.

Talvikenkiin sopiva lämmin fleecevuori on mukava jalkojasi vasten.

Icebug-älynastakenkien BUGrip®-pohjat tekevät kävelystä turvallista ja mukavaa pitävän pohjan ansiosta. Tehokkaasti kuvioituun pohjaan valetut 16 hiiliteräksistä älynastaa toimivat itsenäisesti ja älykkäästi, ja ne tarjoavat pitoa peilijäältä asfaltille. Kävele vain rennosti – Icebug huolehtii pidosta kaikissa talvikeleissä.

Väri

Black

Pinta

Nupukkinahka

Sisus

Fleecevuori

Pohjallinen

Icebug Comfort Foam (PU), Irrotettava

Välipohja

Kevyt EVA, ESS-vakaaja

Pohja

BUGrip®-pohja 16:lla hiiliteräsnastalla

Tekniset tiedot

Naisille

Kengät on suunniteltu erityisesti naisten jaloille.

BUGrip®-älynastakengät

BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen yhdistettyjen hiiliteräsnastojen kokonaisuus. Älykkäät nastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon. Pehmeillä alustoilla, kuten jäällä ja lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta. Huom. Emme voi taata, ettei liukastumisia tapahtuisi. Nastakenkiä ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti on varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

Vetoketjulliset

Kengissä on helppokäyttöinen vetoketju.

Outlet

Poistuva malli.

Lisää ostoskoriin

arrow-button Created with Sketch.