Solus W BUGrip

190,00 

Nupukkinahkainen ja tyylikäs nastakenkä.

Poista

Tuotenumero: F13030-9D

Tuotekuvaus

Tyylikäs nupukkinahkainen nastallinen talvikenkä naisille.

Kenkien nupukkinahkainen pinta on vahvaa ja tyylikästä. Käyttöiän karttuessa nupukkinahka patinoituu luonnollisella tavalla kauniisti ja ainutlaatuisesti. 100-prosenttisesti aitoa nahkaa oleva pinta ei ole täysin vedenpitävä, mutta säännöllisellä hoidolla pinta säilyy vettä hylkivänä.

Korkea varsi suojaa jalkoja lumelta ja loskalta ja tekee kengistä lämpimät. Nauhoituksella kengät on säädettävissä jokaisen jalkaan sopiviksi ja sivuvetoketjulla kengät on helppo pukea jalkaan.

Talvikeleillä lämmin fleecevuori on mukava jalkojasi vasten.

Icebug-älynastakengät ja niiden BUGrip®-pohjat tekevät kävelystä turvallista ja mukavaa. Icebug-nastakengät ovat pitävät ja kevyet jalassa. Ainutlaatuisen BUGrip®-pohjan 16 hiiliteräksistä älynastaa toimivat itsenäisesti ja älykkäästi, ja ne tarjoavat aina parasta mahdollista pitoa, vaikka peilijäällä. Kävele vain rennosti – Icebug huolehtii pidosta kaikissa talviolosuhteissa.

Väri

Coffee

Pinta

Nupukkinahka, Nahka valmistetaan parkitsimossa, jonka Leather Working Group Ltd luokittelee hopeatasolle

Sisus

Bluesign®-standardin mukainen polyesterinen fleecevuori, joka on valmistettu kierrätysmateriaaleista ja värjätty Solution Dye -tekniikalla

Pohjallinen

OrthoLite® Hybrid™ -pohjallinen, joka sisältää 15 % tuotannosta ylijäänyttä vaahtomuovia ja 5 % kierrätettyä kumia, Bluesign®-standardin mukainen polyesterinen tekstiili, joka on valmistettu kierrätysmateriaaleista ja värjätty Solution Dye -tekniikalla, Irrotettava

Välipohja

Kevyt EVA, ESS-vakaaja

Pohja

BUGrip®-pohja 16:lla hiiliteräsnastalla, 20 % kierrätettyä kumia

Tekniset tiedot

Naisille

Suunniteltu erityisesti naisille.

BUGrip®-älynastakengät

BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen yhdistettyjen hiiliteräsnastojen kokonaisuus. Älykkäät nastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon. Pehmeillä alustoilla, kuten jäällä ja lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta. Huom. Emme voi taata, ettei liukastumisia tapahtuisi. Nastakenkiä ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti on varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

Vetoketjulliset

Kengissä on helppokäyttöinen vetoketju.

Lisää ostoskoriin

arrow-button Created with Sketch.