Sorix2 BUGrip

200,00 

Kylmien kelien suorituskykyinen, mutta kevyt nastakenkä kovaan käyttöön.

Poista

Tuotenumero: 62909-9A

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Kylmien kelien suorituskykyinen, mutta kevyt kenkä, joka pitää jalat lämpiminä kovillakin pakkasilla.

Kengät ovat vedenpitävät BUGdri®-kalvon ansiosta. Kenkien pinta on action leather -materiaalia, mikä on kestävää ja helppohoitoista. Action leather tarkoittaa pinnoitettua nahkaa: halkaistu nahka on päällystetty ohuella kerroksella polyuretaania, mikä lisää pinnan kestävyyttä.

Pohjallisen ohut alumiinikalvo suojaa jalkaa maan kylmältä.

Thinsulate™-vuoren ansiosta kenkä sopii erittäin hyvin kylmiin olosuhteisiin.

Kenkien pohjissa on 12 älykkäästi toimivaa ja kestävää hiiliteräsnastaa, joiden avulla voit liikkua turvallisesti ja ketterästi kaikilla keleillä. Keskity vain olennaiseen, kun Icebug-nastakengät huolehtivat pidosta. Icebugien erinomaisuus piilee siinä, että niiden BUGrip®-pohjien jokainen nasta toimii itsenäisesti ja älykkäästi. Yhdessä karkeasti kuvioidun kumipohjan kanssa nastat antavat uskomattoman hyvän pidon jopa peilijäälle. Icebug-nastakengillä voit liikkua vapaasti ja turvallisesti alustasta riippumatta.

Väri

Black

Pinta

Action Leather, Vedenpitävä BUGdri®-kalvo, Tekstiili

Sisus

Thinsulate™-fleecevuori, Boa pile

Pohjallinen

Muottiin valettu EVA, Lämpöä heijastava alumiinikalvo, Irrotettava

Välipohja

EVA

Pohja

BUGrip®-pohja 12:lla hiiliteräsnastalla

Tekniset tiedot

Miehille

Suunniteltu erityisesti miehille.

Naisille

Suunniteltu erityisesti naisille.

BUGrip®-älynastakengät

BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen yhdistettyjen hiiliteräsnastojen kokonaisuus. Älykkäät nastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon. Pehmeillä alustoilla, kuten jäällä ja lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta. Huom. Emme voi taata, ettei liukastumisia tapahtuisi. Nastakenkiä ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti on varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

Thinsulate™-vuori

Thinsulate™-materiaali sitoo ilmamolekyylejä kehon ja ulkoilman välille. Mitä enemmän ilmaa materiaali saa sidottua olemassa olevaan tilaan, sitä suurempi on sen lämmöneristyskyky. Koska Thinsulate materiaalin mikrokuidut ovat hyvin ohuita, ne sitovat runsaasti ilmaa pieneen tilaan, mikä tekee siitä paremman eristysmateriaalin. Thinsulate™ on hengittävää, kosteudenkestävää ja kone- sekä kuivapestävää. Icebug-kenkien Thinsulate™-eristeen paksuus, 200 grammaa per 1 m², sopii erityisesti kylmiin olosuhteisiin ja korkean aktiviteettitason liikkumiseen.

Vedenpitävä BUGdri®-kalvo

BUGdri®-teknologia on kehitetty pitämään jalat kuivina. Pintamateriaalin ja vuorin väliin on laminoitu ohut, hengittävä kalvo, joka suojaa jalkaa vedeltä. Kalvon vedenpitävyys on 10,000 mm (JIS-standardin mukaan) ja hengittävyys 1,000 g / m² / 24 h.

Sorix2 BUGrip Kokotaulukko

Mittaa jalkateräsi pituus ja lisää siihen 0,6–1 cm käyntivaraa. Vertaa lukemaa kengän sisämittaan, ja valitse sopivin koko.

EUR UK Kengän sisämitta (cm)
36 3 23,5
37 4 24,3
38 5 25,2
39 5.5 25,6
40 6 26,0
41 7 26,9
42 8 27,7
43 9 28,6
44 9.5 29,0
45 10 29,4
46 11 30,2
47 12 31,1
EUR UK Kengän sisämitta (cm)

Lisää ostoskoriin

arrow-button Created with Sketch.