Spirit7 W OLX

160,00 

Vauhdikas nastallinen kisakenkä suunnistukseen.

Poista

Tuotenumero: A9818-9C

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Spirit-suunnistuskenkä on jo seitsemännessä sukupolvessa! Kevyellä välipohjalla varustettu vauhdikas ja siro suunnistuskenkä naisille. (Miesten vastaavan kengän löydät täältä.)

Kenkien pintamateriaali on erittäin vahvaa ja kevyttä Bluesign®-standardin mukaista polyesteria. Varpaille ja sivuille lisäsuojaa antavat kengän TPU Mudguard -vahvikkeet.

Matala pohja antaa erittäin hyvän alustatuntuman. Joustava rakenne sallii jalan toimia maastossa luonnollisesti.

Verkkovuori kengän sisällä kuivuu nopeasti ja mikromokkanahkainen kantaosa pitää jalan paikallaan. Kantakupin yläreunaa on hieman laskettu, mikä vähentää akillesjänteelle kohdistuvaa painetta.

Kengän pohjassa on 14 valettua nastaa sekä voimakas kuviointi, jotka takaavat erinomaisen pidon kovassakin vauhdissa ja kaikenlaisilla alustoilla.

Väri

SlateGray/Melon

Pinta

Bluesign®-standardin mukainen polyesterinen pintakangas, Suojaava TPU Mudguard -vahvike

Sisus

Bluesign®-sertifioitu nopeasti kuivuva verkkovuori, Solution dye -värjätty, Pintakangas kierrätettyä polyesteria, Mikromokkanahkainen kantaosa

Pohjallinen

Irrotettava, Muottiin valettu EVA, Bluesign®-sertifioitu, Solution dye -värjätty, Pintakangas kierrätettyä polyesteria (PET)

Välipohja

Muottiin valettu kevyt EVA ja ESS Rock Shield

Pohja

OLX®-pohja 14:llä kiinteällä hiiliteräsnastalla

Paino

230 g (USL 7½)

Tekniset tiedot

(K)

Kevyt Medium Vakaa

(D)

4–5 mm 6–9 mm 10–14 mm

(V)

Kevyt Medium Voimakas

(L)

Kapea Medium Leveä

Naisille

Suunniteltu erityisesti naisille.

Kiinteät OLX®-nastat

Kiinteät OLX®-nastat tarjoavat pettämättömän pidon metsän vaativissa olosuhteissa. OLX-nastateknologia mahdollistaa ohuemman pohjamateriaalin ja siksi kenkä pysyy kevyenä. Nastoissa käytetty hiiliteräs on todella kestävää – nämä nastat eivät juoksemalla kulu. Emme voi taata ettei liukastumisia tapahtuisi. Ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

Vettä imemätön

Märissä olosuhteissa on tärkeää, että kenkä pysyy kevyenä ja pitää hyvin muotonsa. Vettä imemättömät pintamateriaalit pitävät kengän kastuessaankin kevyenä.

Lisää ostoskoriin

arrow-button Created with Sketch.