Spirit8 M OLX

160,00 

Superkevyt suunnistuskenkä nastoilla.

Poista

Tuotenumero: A98101-9A

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Miesten superkevyt ja vauhdikas nastallinen Spirit-suunnistuskenkä jo kahdeksannessa sukupolvessa! Ammattilaisten ja harrastajien suosima suunnistuskenkä nastoilla.

Kenkien pintamateriaali on erittäin vahvaa, kestävää ja kevyttä Bluesign®-standardin mukaista kierrätettyä polyesteriä. TPU Mudguard -vahvikkeet suojaavat varpaita ja kärkialueen sivuja. Kangas ei kerää itseensä vettä ja kuivuu nopeasti. Kenkä säilyy kevyenä myös kastuttuaan. Kenkien materiaali on turvallinen tuottaa ja käyttää. Valmistuksessa on noudatettu kestävän kehityksen periaatteita.

Kenkien matala pohja antaa erittäin hyvän alustatuntuman. Joustava rakenne sallii jalan toimia maastossa luonnollisesti. Kengän varvastilaa on hieman kasvatettu edellisestä mallista.

Bluesign®-standardin mukainen kierrätetty polyesteriverkkovuori kengän sisällä kuivuu nopeasti. Mikromokkanahkainen kantaosa pitää jalan paikallaan. Kantakupin yläreunaa on hieman madallettu, jonka ansiosta akillesjänteelle kohdistuva paine vähenee. Tekstiilin kuidut ovat värjätty Solution Dye -tekniikalla, mikä kuluttaa vähemmän vettä ja energiaa kuin perinteinen väripesuvärjäys.

Kengän pohjassa on 14 valettua nastaa sekä voimakas kuviointi, jotka takaavat erinomaisen pidon kovassakin vauhdissa ja kaikenlaisilla alustoilla.

Väri

Black/Amber

Pinta

Bluesign®-standardin mukainen polyesterinen pintakangas, Suojaava TPU Mudguard -vahvike

Sisus

Bluesign®-standardin mukainen 100 % kierrätetystä PET-polyesteristä, joka on värjätty Solution Dye -tekniikalla

Pohjallinen

BLOOM® vaahto EVA, Bluesign®-standardin mukainen polyesterinen tekstiili, joka on valmistettu kierrätysmateriaaleista ja värjätty Solution Dye -tekniikalla, 100 % kierrätetty PET polyesteri tekstiili, Irrotettava

Välipohja

Kevyt EVA, 20 % BLOOM®-vaahtoa, Rock Shield

Pohja

OLX®-pohja 14:llä kiinteällä hiiliteräsnastalla, Kumi

Paino

290 g (US 9)

Tekniset tiedot

(K)

Kevyt Medium Vakaa

(D)

4–5 mm 6–9 mm 10–14 mm

(V)

Kevyt Medium Voimakas

(L)

Kapea Medium Leveä

Miehille

Suunniteltu erityisesti miehille.

Kiinteät OLX®-nastat

Kiinteät OLX®-nastat tarjoavat pettämättömän pidon metsän vaativissa olosuhteissa. OLX-nastateknologia mahdollistaa ohuemman pohjamateriaalin ja siksi kenkä pysyy kevyenä. Nastoissa käytetty hiiliteräs on todella kestävää – nämä nastat eivät juoksemalla kulu. Emme voi taata ettei liukastumisia tapahtuisi. Ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

Vettä imemätön

Märissä olosuhteissa on tärkeää, että kenkä pysyy kevyenä ja pitää hyvin muotonsa. Vettä imemättömät pintamateriaalit pitävät kengän kastuessaankin kevyenä.

Lisää ostoskoriin

arrow-button Created with Sketch.