Sund W BUGrip Woolpower

Kevyet ja nastalliset talvisaappaat naisille.

185,00 

Poista

Tuotenumero: H41009-9A

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Naisten talvisaapas älynastapohjalla.

Talvikengän pinta on kevyttä ja erittäin kestävää RipStop-tekstiiliä, joka on valmistettu GRS-sertifioidusta 100 % kierrätyspolyesteristä. Materiaali on valmistettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen sen valmistajan täyttäessä Bluesign®-standardin arviointiperusteet. Standardin myötä RipStop-tekstiili on myös tutkitusti turvallista tuottaa ja käyttää. Tekstiilin kuidut on värjätty Solution Dye -tekniikalla, mikä kuluttaa vähemmän vettä ja energiaa kuin perinteinen väripesutekniikkaa.

Kengän varsi on valmistettu Woolpower®-merinovillatuotteiden tuotannon ylijäämästä. Woolpower®-merinovillasekoitehuopa on 50 % merinovillaa ja 50 % tekokuituja. Merinovilla on mulesing-vapaata ja lähtöisin Etelä-Amerikasta. Woolpower®-materiaali sisältää paljon ilmaa, joka eristää kylmältä ja pitää jalat lämpiminä.

ProtecPU™-vahvike tuo lisäsuojaa kengän kärjen ja kannan alueille.

Kengissä on sivussa pitkä vetoketju, joten kenkä on helppo pukea ja riisua. Kengän leveä lesti sopii hyvin pohjoismaiseen jalkaan.

Kenkien lämmin sisämateriaali on Bluesign®-standardin mukaista 100-prosenttisesti kierrätettyä ja GRS-sertifioitua polyesterifleeceä. Kengän sisällä on kierrätyspolyesterista eristettä.

Pohjallinen on valmistettu osittain biomassasta. Kyseessä on Bloom™-pohjallinen, jossa perinteinen EVA-solumuovi on korvattu 20-prosenttisesti vesistöistä kerätyllä levällä.

Pohjallisen pinta on valmistettu Woolpower®-merinovillatuotteiden tuotannon ylijäämästä. Materiaali sisältää 50 % merinovillaa ja 50 % tekokuituja. Käytetty merinovilla on mulesing-vapaata ja lähtöisin Etelä-Amerikasta.

Merinovilla on luonnostaan huono kasvualusta mikrobeille, joten pohjallinen säilyy raikkaana pidempään. Woolpower®-merinovillasekoite sisältää lisäksi paljon ilmaa, mikä eristää tehokkaasti kylmältä. Merinovillan ominaisuuksiin kuuluu myös se, että se lämmittää myös kosteana, joten pohjallinen tuntuu aina mukavalta jalassa.

Talvisaappaassa on BUGrip®-älynastapohja 16 hiiliteräsnastalla. BUGrip®-pohjien älynastat toimivat itsenäisesti ja älykkäästi reagoiden alustaan. Ulkona älynastat pureutuvat jäähän ja lumeen ja antavat pidon. Kovilla alustoilla nastat taas painuvat hieman pohjan sisään. Yhdessä pohjan runsaan kuvioinnin kanssa nastat takaavat kunnon pidon peilijäälle asfaltille. Kenkien pohjakumista 20 % on kierrätettyä.

Väri

Black

Lestin leveys

Leveä

Pinta

Bluesign®-standardin mukainen kierrätyspolyesterinen ja Solution Dye -värjätty RipStop-tekstiili, Kierrätettyä merinovillaa sisältävä Woolpower®-huopa, Suojaava ProtecPU™-vahvike

Sisus

Kierrätyspolyesterinen eriste, Bluesign®-standardin mukainen ja Solution Dye -värjätty GRS-sertifioitu kierrätyspolyesterinen fleecevuori

Pohjallinen

EVA:sta ja leväkasviperäisestä biomassasta valmistettu Bloom™-pohjallinen, Kierrätettyä merinovillaa sisältävä Woolpower®-huopa, Irrotettava

Välipohja

EVA, Sisältää 20 % leväkasviperäisestä biomassasta osittain valmistettua Bloom™-vaahtoa

Pohja

BUGrip®-pohja 16:lla hiiliteräsnastalla, 20 % kierrätettyä kumia

Tekniset tiedot

Naisille

Suunniteltu erityisesti naisille.

BUGrip®-älynastakengät

BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen yhdistettyjen hiiliteräsnastojen kokonaisuus. Älykkäät nastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon. Pehmeillä alustoilla, kuten jäällä ja lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta. Huom. Emme voi taata, ettei liukastumisia tapahtuisi. Nastakenkiä ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti on varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

Vetoketjulliset

Kengissä on helppokäyttöinen vetoketju.

Sund W BUGrip Woolpower Kokotaulukko

Mittaa jalkateräsi pituus ja lisää siihen 0,6–1 cm käyntivaraa. Vertaa lukemaa kengän sisämittaan, ja valitse sopivin koko.

EUR US W UK Kengän sisämitta (cm)
36 5.5 3 23,5
36,5 6 3.5 23,9
37 6.5 4 24,3
37,5 7 4.5 24,8
38 7.5 5 25,2
39 8 5.5 25,6
40 8.5 6 26,0
40,5 9 6.5 26,5
41 9.5 7 26,9
41,5 10 7.5 27,3
42 10.5 8 27,7
EUR US W UK Kengän sisämitta (cm)

Lisää ostoskoriin