Sund W Michelin Wic Woolpower

175,00 

Kevyet ja kitkapohjaiset talvisaappaat naisille.

Poista

Tuotenumero: H41009-0A

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Naisten talvisaapas Icebug Michelin Wic -kitkapohjalla.

Talvikengän pinta on kevyttä ja erittäin kestävää RipStop-tekstiiliä, joka on valmistettu GRS-sertifioidusta 100 % kierrätyspolyesteristä. Materiaali on valmistettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen sen valmistajan täyttäessä Bluesign®-standardin arviointiperusteet. Standardin myötä RipStop-tekstiili on myös tutkitusti turvallista tuottaa ja käyttää. Tekstiilin kuidut on värjätty Solution Dye -tekniikalla, mikä kuluttaa vähemmän vettä ja energiaa kuin perinteinen väripesutekniikkaa.

Kengän varsi on valmistettu Woolpower®-merinovillatuotteiden tuotannon ylijäämästä. Woolpower®-merinovillasekoitehuopa on 50 % merinovillaa ja 50 % tekokuituja. Merinovilla on mulesing-vapaata ja lähtöisin Etelä-Amerikasta. Woolpower®-materiaali sisältää paljon ilmaa, joka eristää kylmältä ja pitää jalat lämpiminä.

ProtecPU™-vahvike tuo lisäsuojaa kengän kärjen ja kannan alueille.

Kengissä on sivussa pitkä vetoketju, joten kenkä on helppo pukea ja riisua. Kengän leveä lesti sopii hyvin pohjoismaiseen jalkaan.

Kenkien lämmin sisämateriaali on Bluesign®-standardin mukaista 100-prosenttisesti kierrätettyä ja GRS-sertifioitua polyesterifleeceä. Kengän sisällä on kierrätyspolyesterista eristettä.

Pohjallinen on valmistettu osittain biomassasta. Kyseessä on Bloom™-pohjallinen, jossa perinteinen EVA-solumuovi on korvattu 20-prosenttisesti vesistöistä kerätyllä levällä.

Pohjallisen pinta on valmistettu Woolpower®-merinovillatuotteiden tuotannon ylijäämästä. Materiaali sisältää 50 % merinovillaa ja 50 % tekokuituja. Käytetty merinovilla on mulesing-vapaata ja lähtöisin Etelä-Amerikasta.

Merinovilla on luonnostaan huono kasvualusta mikrobeille, joten pohjallinen säilyy raikkaana pidempään. Woolpower®-merinovillasekoite sisältää lisäksi paljon ilmaa, mikä eristää tehokkaasti kylmältä. Merinovillan ominaisuuksiin kuuluu myös se, että se lämmittää myös kosteana, joten pohjallinen tuntuu aina mukavalta jalassa.

Kenkien pohjat on valmistettu ainutlaatuisesta Icebug Michelin Wic -kumiseoksesta. Icebug, pitävien kenkien asiantuntija, sekä Michelin, pitävien autonrenkaiden asiantuntija, suunnittelivat yhdessä ainutlaatuisen kitkapohjan. Icebug-kitkakengät tarjoavat parasta nastatonta pitoa talven liukkaisiin olosuhteisiin. Fiber Lite -pohjassa on käytetty 20 % vähemmän kumia verrattuna tavalliseen pohjarakenteeseen.

Väri

Black

Pinta

Bluesign®-standardin mukainen kierrätyspolyesterinen ja Solution Dye -värjätty RipStop-tekstiili, Kierrätettyä merinovillaa sisältävä Woolpower®-huopa, Suojaava ProtecPU™-vahvike

Sisus

Kierrätyspolyesterinen eriste, Bluesign®-standardin mukainen ja Solution Dye -värjätty GRS-sertifioitu kierrätyspolyesterinen fleecevuori

Pohjallinen

EVA:sta ja leväkasviperäisestä biomassasta valmistettu Bloom™-pohjallinen, Kierrätettyä merinovillaa sisältävä Woolpower®-huopa, Irrotettava

Välipohja

EVA, Sisältää 20 % leväkasviperäisestä biomassasta osittain valmistettua Bloom™-vaahtoa

Pohja

Michelin Wic -kitkakenkäpohja, Fiber Lite -pohjassa 20 % vähemmän kumia kuin tavallisesti

Tekniset tiedot

Naisille

Suunniteltu erityisesti naisille.

Michelin Wic -kitkakengät

Icebug, pitävien kenkien edelläkävijä, sekä Michelin, pitävien autonrenkaiden asiantuntija ovat yhdistäneet voimansa. Pitkän yhteistyön tuloksena on viimein tullut aika julkistaa yhteisen suunnittelutyön tulos: kitkakenkä talveen jäälle ja lumelle. Icebug Michelin Wic -kitkakenkien pohja on valmistettu ainutlaatuisesta kumiseoksesta. Voit kävellä huoletta kaikissa talviolosuhteissa, kaikilla alustoilla. Kitkakenkien pito saadaan aikaan pohjakumin sekä pohjan kuvioinnin yhteisvaikutuksesta. Icebug Michelin Wic tarjoaa parasta nastatonta pitoa talveen.

Vetoketjulliset

Kengissä on helppokäyttöinen vetoketju.

Sund W Michelin Wic Woolpower Kokotaulukko

Mittaa jalkateräsi pituus ja lisää siihen 0,6–1 cm käyntivaraa. Vertaa lukemaa kengän sisämittaan, ja valitse sopivin koko.

EUR US W UK Kengän sisämitta (cm)
36 5.5 3 23,5
36,5 6 3.5 23,9
37 6.5 4 24,3
37,5 7 4.5 24,8
38 7.5 5 25,2
39 8 5.5 25,6
40 8.5 6 26,0
40,5 9 6.5 26,5
41 9.5 7 26,9
41,5 10 7.5 27,3
42 10.5 8 27,7
EUR US W UK Kengän sisämitta (cm)

Lisää ostoskoriin

arrow-button Created with Sketch.