Ale!

Vidar Pro BUGrip

Nastallinen turvakenkä kaikkiin olosuhteisiin.

109,98 

Poista

Tuotenumero: 55390-9A

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Nastallinen turvakenkä kaikkiin olosuhteisiin.

Kenkien pinnat ovat nahkaa ja tekstiiliä, joita tukevat kumiset vahvikkeet kengän kärjessä ja kannassa. Kenkä on lisäksi vedenpitävä BUGdri®-kalvon ansiosta.

Alumiininen varvassuoja ja pohjan komposiittinen naulanastumissuoja suojaavat jalkaterää. Anatomisesti muotoiltu ja pohjoismaisen leveä lesti on mukava jalkaan. Istuvuuden viimeistelevät kantakuppi ja tarkka nauhoitus.

Lämmin Thinsulate™-fleece tuplavuori suojaa jalkojasi kylmältä kylmemmilläkin keleillä.

Kengän nastoitetussa BUGrip®-pohjassa on 16 hiiliteräksistä ja kestävää nastaa, jotka antavat sinulle pettämättömän alustapidon kaikissa olosuhteissa. Kenkä on lisäksi antistaattinen ja öljynkestävä. BUGrip®-pohjien ”älynastat” toimivat itsenäisesti ja älykkäästi, ja yhdessä pohjan runsaan kuvioinnin kanssa ne takaavat turvallisen liikkumisen.

Tutustu kaikkiin turvakenkiin ja ole yhteydessä yritysmyyntiin »

Jalkine on tehty kestämään kovaa ammattikäyttöä. Se vastaa EU:n direktiivin mukaisia henkilökohtaisia suojavarusteille asetettuja vaatimuksia koskien kengän turvallisuutta, mukavuutta, kulutuskestävyyttä ja vaarattomuutta. (EN ISO 20345 2011 S3)

Väri

Black

Pinta

Nahka, Kumi, Vedenpitävä BUGdri®-kalvo

Sisus

Thinsulate™-fleecevuori (200 g)

Pohjallinen

Memory Foam -pohjallinen (PU)

Välipohja

Kevyt EVA, ESS-vakaaja

Pohja

Öljynkestävä kumi ja BUGrip®-pohja 16:lla hiiliteräsnastalla

Paino

660 g (EUR 42)

Tekniset tiedot

Unisex

Suunniteltu kaikille.

Turvakengät

Jalkine on tehty kestämään kovaa ammattikäyttöä. Se vastaa EU:n direktiivin mukaisia henkilökohtaisia suojavarusteille asetettuja vaatimuksia koskien kengän turvallisuutta, mukavuutta, kulutuskestävyyttä ja vaarattomuutta. (EN ISO 20345 2011 S3)

BUGrip®-älynastakengät

BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen yhdistettyjen hiiliteräsnastojen kokonaisuus. Älykkäät nastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon. Pehmeillä alustoilla, kuten jäällä ja lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta. Huom. Emme voi taata, ettei liukastumisia tapahtuisi. Nastakenkiä ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti on varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

Thinsulate™-vuori

Thinsulate™-materiaali sitoo ilmamolekyylejä kehon ja ulkoilman välille. Mitä enemmän ilmaa materiaali saa sidottua olemassa olevaan tilaan, sitä suurempi on sen lämmöneristyskyky. Koska Thinsulate materiaalin mikrokuidut ovat hyvin ohuita, ne sitovat runsaasti ilmaa pieneen tilaan, mikä tekee siitä paremman eristysmateriaalin. Thinsulate™ on hengittävää, kosteudenkestävää ja kone- sekä kuivapestävää. Icebug-kenkien Thinsulate™-eristeen paksuus, 200 grammaa per 1 m², sopii erityisesti kylmiin olosuhteisiin ja korkean aktiviteettitason liikkumiseen.

Vedenpitävä BUGdri®-kalvo

BUGdri®-teknologia on kehitetty pitämään jalat kuivina. Pintamateriaalin ja vuorin väliin on laminoitu ohut, hengittävä kalvo, joka suojaa jalkaa vedeltä. Kalvon vedenpitävyys on 10,000 mm (JIS-standardin mukaan) ja hengittävyys 1,000 g / m² / 24 h.

Lisää ostoskoriin