Vidar Pro high BUGrip

Korkeavartinen nastallinen turvakenkä kaikkiin olosuhteisiin.

269,95 

Poista

Tuotenumero: F13050-9A

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Korkeavartinen nastallinen turvakenkä kaikkiin olosuhteisiin.

Pinta on nahkaa ja tekstiiliä, joita on vahvistettu kärjestä ja kannasta kumilla. Lisäksi kenkä on vedenpitävä BUGdri®-kalvon ansiosta.

Kärjessä on komposiittinen varvassuoja ja pohjassa komposiittinen naulanastumissuoja. Leveä ja anatomisesti muotoiltu lesti on mukava jalassa. Kantakuppi ja tarkka nauhoitus viimeistelevät istuvuuden.

Thinsulate™-fleece tuplavuori eristää talven pakkaselta ja pitää jalkasi lämpiminä.

Kengän nastoitetussa BUGrip®-pohjassa on 16 hiiliteräksistä kestävää nastaa, jotka tarjoavat sinulle kunnon pitoa kaikilla alustoilla. Kenkä on lisäksi antistaattinen ja öljynkestävä. BUGrip®-pohjien ”älynastat” toimivat itsenäisesti ja älykkäästi, ja yhdessä pohjan runsaan kuvioinnin kanssa ne tekevät kävelystä turvallista peilijäältä asfaltille.

Tutustu kaikkiin turvakenkiin ja ole yhteydessä yritysmyyntiin »

Jalkine on tehty kestämään kovaa ammattikäyttöä. Se vastaa EU:n direktiivin mukaisia henkilökohtaisia suojavarusteille asetettuja vaatimuksia koskien kengän turvallisuutta, mukavuutta, kulutuskestävyyttä ja vaarattomuutta. (EN ISO 20345 2011 S3)

Väri

Black

Pinta

Nahka, Kumi, Vedenpitävä BUGdri®-kalvo

Sisus

Thinsulate™-fleecevuori (200 g)

Pohjallinen

Memory Foam -pohjallinen (PU)

Välipohja

Kevyt EVA, ESS-vakaaja

Pohja

Öljynkestävä kumi ja BUGrip®-pohja 16:lla hiiliteräsnastalla

Tekniset tiedot

Unisex

Suunniteltu kaikille.

Turvakengät

Jalkine on tehty kestämään kovaa ammattikäyttöä. Se vastaa EU:n direktiivin mukaisia henkilökohtaisia suojavarusteille asetettuja vaatimuksia koskien kengän turvallisuutta, mukavuutta, kulutuskestävyyttä ja vaarattomuutta. (EN ISO 20345 2011 S3)

BUGrip®-älynastakengät

BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen yhdistettyjen hiiliteräsnastojen kokonaisuus. Älykkäät nastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon. Pehmeillä alustoilla, kuten jäällä ja lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta. Huom. Emme voi taata, ettei liukastumisia tapahtuisi. Nastakenkiä ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti on varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

Vetoketjulliset

Kengissä on helppokäyttöinen vetoketju.

Thinsulate™-vuori

Thinsulate™-materiaali sitoo ilmamolekyylejä kehon ja ulkoilman välille. Mitä enemmän ilmaa materiaali saa sidottua olemassa olevaan tilaan, sitä suurempi on sen lämmöneristyskyky. Koska Thinsulate materiaalin mikrokuidut ovat hyvin ohuita, ne sitovat runsaasti ilmaa pieneen tilaan, mikä tekee siitä paremman eristysmateriaalin. Thinsulate™ on hengittävää, kosteudenkestävää ja kone- sekä kuivapestävää. Icebug-kenkien Thinsulate™-eristeen paksuus, 200 grammaa per 1 m², sopii erityisesti kylmiin olosuhteisiin ja korkean aktiviteettitason liikkumiseen.

Vedenpitävä BUGdri®-kalvo

BUGdri®-teknologia on kehitetty pitämään jalat kuivina. Pintamateriaalin ja vuorin väliin on laminoitu ohut, hengittävä kalvo, joka suojaa jalkaa vedeltä. Kalvon vedenpitävyys on 10,000 mm (JIS-standardin mukaan) ja hengittävyys 1,000 g / m² / 24 h.

Lisää ostoskoriin