Walkabout M BUGrip GTX

Vedenpitävät ja monikäyttöiset nastakengät miehille.

239,95 

Poista

Tuotenumero: F6105-9A

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Miesten vedenpitävät nastakengät helppokäyttöisellä Boa®-kiinnityksellä. (Naisten vastaavan kengän löydät täältä.)

Kenkien pinta on 100-prosenttisesti kierrätysmateriaalista valmistettavaa polyesterikangasta. Kankaan raaka-aine on kierrätetty PET-muovi, ja sen valmistaja täyttää Bluesign®-standardin arviointiperusteet. Bluesign®-vaatimukset täyttävässä tuotannossa tavoitellaan ympäristökuormituksen pienentämistä valvomalla ilmakehään ja vesistöihin koituvia päästöjä, varmistamalla korkea laatu ja kestävät tuotteet sekä takaamaan työntekijöiden ja kuluttajien turvallisuus.

Pintakangas on värjätty Solution Dye -tekniikalla. Se kuluttaa vähemmän vettä ja energiaa kuin perinteinen väripesuvärjäys.

Laminoidut TPU-vahvikkeet antavat lisäsuojaa kenkien ympärillä.

Boa®-kiinnityksellä kenkien istuvuus on säädettävissä täydelliseksi vain muovista kiekkoa kääntämällä, ja jopa hansikkaat kädessä. Kiristettäessä ohuet, kevyet ja vahvat nauhat luistavat nauhakujissa kevyesti. Kengät eivät kuitenkaan löysty käytön aikana, vaan nauhat avautuvat ainoastaan nostamalla sormilla kiekkoa ylöspäin.

GORE-TEX® tekee kengistä vedenpitävät. Kenkien GORE-TEX® Insulated Comfort -rakenteessa vedenpitävän ja hengittävän GORE-TEX®-kalvon lisäksi kenkien vuoraukseen on lisätty tavallista paksumpi kylmältä eristävä kerros.

GORE-TEX® pitää veden kenkien ulkopuolella, mutta päästää kosteuden haihtumaan ulos kengästä ja jalat kuivina. Kenkien GORE-TEX® täyttää kansainvälisen OEKO-TEX® 100 -sertifiointijärjestelmän kriteerit. Sertifikaatti rajoittaa haitallisten kemikaalien käyttöä ja takaa materiaalin turvallisuuden käyttäjälle.

Pohjallinen on OrthoLite® Hybrid™ -pohjallinen, joka sisältää 15 % tuotannosta ylijäänyttä vaahtomuovia ja 5 % kierrätettyä kumia. OrthoLite®-pohjallinen säilyttää iskua vaimentavat ominaisuutensa pitkään, on kevyt ja antaa ilman kiertää lävitseen.

Kuten kenkien pinnan tekstiilissä, myös pohjallisen tekstiilin valmistaja täyttää Bluesign®-standardin vaatimukset. Materiaaliltaan kangas on kierrätettyä polyesteriä, jonka yksittäiset kuidut on Solution Dye -värjätty. Solution Dye -tekniikalla tehty värjäys käyttää vähemmän vettä ja energiaa kuin perinteisenä pidetty väripesuvärjäys.

Pohjallinen on mahdollista pestä pyykinpesukoneessa hellävaraisesti alhaisessa lämpötilassa.

Kenkien nastoitetussa BUGrip®-pohjassa on 16 hiiliteräksistä todella kovaa nastaa. Nastat on integroitu 20-prosenttisesti kierrätyskumista valmistettuun kumipohjaan. Yhdessä nastat ja muotoiltu kumipohja tarjoavat kunnon pitoa kaikissa talviolosuhteissa.

Icebugin ainutlaatuisten BUGrip®-nastapohjien älynastat toimivat itsenäisesti ja älykkäästi ja ne mahdollistavat turvallisen liikkumisen peilijäältä asfaltille.

Väri

Black

Lestin leveys

Normaali

Pinta

"Bluesign®-standardin mukainen polyesterinen pintakangas, joka on valmistettu kierrätetystä PET-muovista ja värjätty Solution Dye -tekniikalla.", Saumaton TPU-laminointi

Sisus

GORE-TEX® Insulated Comfort, OEKO-TEX®-standardi 100

Pohjallinen

"OrthoLite® Hybrid™-pohjallinen, joka sisältää 15 % tuotannosta ylijäänyttä vaahtomuovia ja 5 % kierrätettyä kumia", Bluesign®-standardin mukainen kierrätyspolyesterinen ja Solution Dye -värjätty tekstiili, Irrotettava

Välipohja

Kevyt EVA, Sisältää 20 % leväkasviperäisestä biomassasta osittain valmistettua Bloom™-vaahtoa, TPU-vakaaja

Pohja

BUGrip®-pohja 16:lla hiiliteräsnastalla, 20 % kierrätettyä kumia

Tekniset tiedot

Miehille

Suunniteltu erityisesti miehille.

BUGrip®-älynastakengät

BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen yhdistettyjen hiiliteräsnastojen kokonaisuus. Älykkäät nastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon. Pehmeillä alustoilla, kuten jäällä ja lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta. Huom. Emme voi taata, ettei liukastumisia tapahtuisi. Nastakenkiä ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti on varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

GORE-TEX®

Veden- ja tuulenpitävä materiaali, joka päästää kuitenkin höyryn ja kosteuden haihtumaan ulos jalkineesta.

Boa®-kiinnitys

Kengissä on kätevä ja helppokäyttöinen Boa®-kiinnitys.

Walkabout M BUGrip GTX Kokotaulukko

Mittaa jalkateräsi pituus ja lisää siihen 0,6–1 cm käyntivaraa. Vertaa lukemaa kengän sisämittaan, ja valitse sopivin koko.

EUR US M UK Kengän sisämitta (cm)
40 7 6 25,6
40,5 7.5 6.5 26,0
41 8 7 26,5
41,5 8.5 7.5 26,9
42 9 8 27,3
42,5 9.5 8.5 27,7
43 10 9 28,1
44 10.5 9.5 28,6
45 11 10 29,0
45,5 11.5 10.5 29,4
46 12 11 29,8
47 13 12 30,7
EUR US M UK Kengän sisämitta (cm)

Lisää ostoskoriin