Ale!

Walkabout M Michelin Wic GTX

Vedenpitävät ja monikäyttöiset kitkakengät miehille.

137,97 

Poista

Tuotenumero: F6105-0A

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Miesten vedenpitävät kitkakengät helppokäyttöisellä Boa®-kiinnityksellä. (Naisten vastaavan kengän löydät täältä.)

Kenkien pinta on 100-prosenttisesti kierrätysmateriaalista valmistettavaa polyesterikangasta. Kankaan raaka-aine on kierrätetty PET-muovi, ja sen valmistaja täyttää Bluesign®-standardin arviointiperusteet. Bluesign®-vaatimukset täyttävässä tuotannossa tavoitellaan ympäristökuormituksen pienentämistä valvomalla ilmakehään ja vesistöihin koituvia päästöjä, varmistamalla korkea laatu ja kestävät tuotteet sekä takaamaan työntekijöiden ja kuluttajien turvallisuus.

Pintakangas on värjätty Solution Dye -tekniikalla. Se kuluttaa vähemmän vettä ja energiaa kuin perinteinen väripesuvärjäys.

Laminoidut TPU-vahvikkeet antavat lisäsuojaa kenkien ympärillä.

Boa®-kiinnityksellä kenkien istuvuus on säädettävissä täydelliseksi vain muovista kiekkoa kääntämällä, ja jopa hansikkaat kädessä. Kiristettäessä ohuet, kevyet ja vahvat nauhat luistavat nauhakujissa kevyesti. Kengät eivät kuitenkaan löysty käytön aikana, vaan nauhat avautuvat ainoastaan nostamalla sormilla kiekkoa ylöspäin.

GORE-TEX® tekee kengistä vedenpitävät. Kenkien GORE-TEX® Insulated Comfort -rakenteessa vedenpitävän ja hengittävän GORE-TEX®-kalvon lisäksi kenkien vuoraukseen on lisätty tavallista paksumpi kylmältä eristävä kerros.

GORE-TEX® pitää veden kenkien ulkopuolella, mutta päästää kosteuden haihtumaan ulos kengästä ja jalat kuivina. Kenkien GORE-TEX® täyttää kansainvälisen OEKO-TEX® 100 -sertifiointijärjestelmän kriteerit. Sertifikaatti rajoittaa haitallisten kemikaalien käyttöä ja takaa materiaalin turvallisuuden käyttäjälle.

Pohjallinen on OrthoLite® Hybrid™ -pohjallinen, joka sisältää 15 % tuotannosta ylijäänyttä vaahtomuovia ja 5 % kierrätettyä kumia. OrthoLite®-pohjallinen säilyttää iskua vaimentavat ominaisuutensa pitkään, on kevyt ja antaa ilman kiertää lävitseen.

Kuten kenkien pinnan tekstiilissä, myös pohjallisen tekstiilin valmistaja täyttää Bluesign®-standardin vaatimukset. Materiaaliltaan kangas on kierrätettyä polyesteriä, jonka yksittäiset kuidut on Solution Dye -värjätty. Solution Dye -tekniikalla tehty värjäys käyttää vähemmän vettä ja energiaa kuin perinteisenä pidetty väripesuvärjäys.

Pohjallinen on mahdollista pestä pyykinpesukoneessa hellävaraisesti alhaisessa lämpötilassa.

Näiden kitkakenkien pohja suunniteltu liukkaiden olosuhteiden asiantuntijoiden yhteistyöllä: Icebug, pitävien kenkien valmistaja, sekä Michelin, pitävien autonrenkaiden valmistaja, yhdistivät voimansa, ja pitkän kehitystyön tuloksena syntyivät Icebug-kitkakengät.

Icebug-kitkakengät tarjoavat parasta nastatonta pitoa talveen. Voit kävellä Icebug-kitkakengillä huoletta ja vapaasti monenlaisissa talviolosuhteissa.

Väri

Black

Lestin leveys

Normaali

Pinta

"Bluesign®-standardin mukainen polyesterinen pintakangas, joka on valmistettu kierrätetystä PET-muovista ja värjätty Solution Dye -tekniikalla.", Saumaton TPU-laminointi

Sisus

GORE-TEX® Insulated Comfort, OEKO-TEX®-standardi 100

Pohjallinen

"OrthoLite® Hybrid™-pohjallinen, joka sisältää 15 % tuotannosta ylijäänyttä vaahtomuovia ja 5 % kierrätettyä kumia", Bluesign®-standardin mukainen kierrätyspolyesterinen ja Solution Dye -värjätty tekstiili, Irrotettava

Välipohja

Kevyt EVA, Sisältää 20 % leväkasviperäisestä biomassasta osittain valmistettua Bloom™-vaahtoa, TPU-vakaaja

Pohja

Michelin Wic -kitkakenkäpohja

Tekniset tiedot

Miehille

Suunniteltu erityisesti miehille.

Michelin Wic -kitkakengät

Icebug, pitävien kenkien edelläkävijä, sekä Michelin, pitävien autonrenkaiden asiantuntija ovat yhdistäneet voimansa. Pitkän yhteistyön tuloksena on viimein tullut aika julkistaa yhteisen suunnittelutyön tulos: kitkakenkä talveen jäälle ja lumelle. Icebug Michelin Wic -kitkakenkien pohja on valmistettu ainutlaatuisesta kumiseoksesta. Voit kävellä huoletta kaikissa talviolosuhteissa, kaikilla alustoilla. Kitkakenkien pito saadaan aikaan pohjakumin sekä pohjan kuvioinnin yhteisvaikutuksesta. Icebug Michelin Wic tarjoaa parasta nastatonta pitoa talveen.

GORE-TEX®

Veden- ja tuulenpitävä materiaali, joka päästää kuitenkin höyryn ja kosteuden haihtumaan ulos jalkineesta.

Boa®-kiinnitys

Kengissä on kätevä ja helppokäyttöinen Boa®-kiinnitys.

Walkabout M Michelin Wic GTX Kokotaulukko

Mittaa jalkateräsi pituus ja lisää siihen 0,6–1 cm käyntivaraa. Vertaa lukemaa kengän sisämittaan, ja valitse sopivin koko.

EUR US M UK Kengän sisämitta (cm)
40 7 6 25,6
40,5 7.5 6.5 26,0
41 8 7 26,5
41,5 8.5 7.5 26,9
42 9 8 27,3
42,5 9.5 8.5 27,7
43 10 9 28,1
44 10.5 9.5 28,6
45 11 10 29,0
45,5 11.5 10.5 29,4
46 12 11 29,8
47 13 12 30,7
EUR US M UK Kengän sisämitta (cm)

Lisää ostoskoriin