Walkabout W Michelin Wic GTX

210,00 

Naisten vedenpitävä ja monikäyttöinen kitkakenkä.

Poista

Tuotenumero: F6106-0A

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Naisten vedenpitävä kitkakenkä helppokäyttöisellä Boa®-kiinnityksellä. (Miesten vastaavan kengän löydät täältä.)

Tekstiilipintaista kenkää kiertävät vahvat TPU-laminoinnit.

Boa®-kiinnityksen ansiosta kenkien sulkeminen ja avaaminen on todella kevyttä jopa hansikkaat kädessä! Kengässä on lisäksi heijastavia yksityiskohtia.

GORE-TEX®-tekstiili pitää loskan ja veden poissa, mutta antaa samalla sisäpuolisen kosteuden haihtua.

Näiden kitkakenkien Michelin Wic -pohja on ainutlaatuista kitkakenkä-kumiseosta. Icebug, pitävien kenkien asiantuntija, sekä Michelin, pitävien autonrenkaiden asiantuntija, yhdistivät voimansa, ja pitkän kehitystyön tuloksena syntyivät Icebug-kitkakengät. Icebug-kitkakengät sopivat sekä jäälle että lumelle, ja ne tarjoavat parasta nastatonta pitoa talveen. Icebug-kitkakengillä voit kävellä rennosti kaikissa talviolosuhteissa.

Väri

Black

Pinta

Bluesign®-standardin mukainen polyesterinen pintakangas, joka on valmistettu kierrätetystä PET-muovista ja värjätty Solution Dye -tekniikalla, Saumaton TPU-laminointi

Sisus

GORE-TEX® Insulated Comfort, OEKO-TEX®

Pohjallinen

OrthoLite® Hybrid™ -pohjallinen, joka sisältää 15 % tuotannosta ylijäänyttä vaahtomuovia ja 5 % kierrätettyä kumia, Bluesign®-standardin mukainen polyesterinen tekstiili, joka on valmistettu kierrätysmateriaaleista ja värjätty Solution Dye -tekniikalla, Irrotettava

Välipohja

Kevyt EVA, TPU-vakaaja

Pohja

Michelin Wic -kitkakenkäpohja

Tekniset tiedot

Naisille

Suunniteltu erityisesti naisille.

Michelin Wic -kitkakengät

Icebug, pitävien kenkien edelläkävijä, sekä Michelin, pitävien autonrenkaiden asiantuntija ovat yhdistäneet voimansa. Pitkän yhteistyön tuloksena on viimein tullut aika julkistaa yhteisen suunnittelutyön tulos: kitkakenkä talveen jäälle ja lumelle. Icebug Michelin Wic -kitkakenkien pohja on valmistettu ainutlaatuisesta kumiseoksesta. Voit kävellä huoletta kaikissa talviolosuhteissa, kaikilla alustoilla. Kitkakenkien pito saadaan aikaan pohjakumin sekä pohjan kuvioinnin yhteisvaikutuksesta. Icebug Michelin Wic tarjoaa parasta nastatonta pitoa talveen.

GORE-TEX®

Veden- ja tuulenpitävä materiaali, joka päästää kuitenkin höyryn ja kosteuden haihtumaan ulos jalkineesta.

Boa®-kiinnitys

Kengissä on kätevä ja helppokäyttöinen Boa®-kiinnitys.

Lisää ostoskoriin

arrow-button Created with Sketch.