Wander M BUGrip

180,00 

Nupukkinahkainen nastakenkä-nilkkuri miehille.

Poista

Tuotenumero: F88005-9B

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Miesten nilkkuri-mallinen nastakenkä, jonka pinta on nupukkinahkaa. (Naisten vastaavan kengän löydät täältä.)

Kengät ovat öljyttyä nupukkinahkaa, mikä on materiaalina helppohoitoista ja kestävää. Muotoilultaan kengät ovat ajattoman tyylikkäät.

Kengät on nopea pukea jalkaan joustavan varren ansiosta, ja kenkä myös asettuu mukavasti jalkaan.

Talvikeleillä fleecevuori tuo eristävyyttä ja mukavuutta.

Näiden kenkien BUGrip®-pohjassa on 14 hiiliteräsnastaa, jotka antavat lujan pidon talvikeleillä. BUGrip®-pohjien älynastat toimivat itsenäisesti ja älykkäästi reagoiden alustaan. Pehmeillä alustoilla, kuten jäällä ja lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu hieman pohjakumin sisään, jolloin pohjakumi tarraa kiinni alustaan. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta.

Suosittelemme valitsemaan näistä kengistä yhden numeron suuremman koon kuin tavallisesti.

Väri

Coffee

Pinta

Nupukkinahka

Sisus

Fleecevuori

Pohjallinen

Memory Foam -pohjallinen (PU), Irrotettava

Välipohja

EVA

Pohja

BUGrip®-pohja 14:llä hiiliteräsnastalla

Tekniset tiedot

Miehille

Suunniteltu erityisesti miehille.

BUGrip®-älynastakengät

BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen yhdistettyjen hiiliteräsnastojen kokonaisuus. Älykkäät nastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon. Pehmeillä alustoilla, kuten jäällä ja lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta. Huom. Emme voi taata, ettei liukastumisia tapahtuisi. Nastakenkiä ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti on varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

Lisää ostoskoriin

arrow-button Created with Sketch.