Wander W BUGrip

180,00 

Nupukkinahkainen nastakenkä-nilkkuri naisille.

Poista

Tuotenumero: F88006-9B

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Naisten nilkkuri-mallinen nastakenkä, jonka pinta on nupukkinahkaa. (Miesten vastaavan kengän löydät täältä.)

Öljytty nupukkinahka on pintamateriaalina kestävää ja helppohoitoista. Klassinen ja yksinkertainen muotoilu tekee kengistä ajattoman tyylikkäät.

Kenkien pukeminen on helppoa joustavan varren ansiosta ja kengät asettuvat myös mukavasti jalkaan.

Sisuksen fleecevuori eristää pakkaselta.

14 hiiliteräksistä nastaa BUGrip®-pohjassa antavat kunnon pidon talven liukkailla. Icebug-nastakenkien nastat toimivat itsenäisesti ja älykkäästi: pehmeillä alustoilla, kuten jäällä ja lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu hieman pohjakumin sisään, jolloin pohjakumi tarraa kiinni alustaan. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta.

Suosittelemme valitsemaan näistä kengistä yhden numeron suuremman koon kuin tavallisesti.

Väri

Coffee

Pinta

Nupukkinahka

Sisus

Fleecevuori

Pohjallinen

Memory Foam -pohjallinen (PU), Irrotettava

Välipohja

EVA

Pohja

BUGrip®-pohja 14:llä hiiliteräsnastalla

Tekniset tiedot

Naisille

Suunniteltu erityisesti naisille.

BUGrip®-älynastakengät

BUGrip®-pohja on erikoiskumipohjan sekä siihen yhdistettyjen hiiliteräsnastojen kokonaisuus. Älykkäät nastat toimivat itsenäisesti, mukautuvat alustaan ja antavat aina parhaan mahdollisen pidon. Pehmeillä alustoilla, kuten jäällä ja lumella, nasta pureutuu alustaan. Kovilla ja tasaisilla alustoilla, kuten asfaltilla ja betonilla, nasta painuu pohjakumin sisään. Kovilla ja epätasaisilla alustoilla, kuten kivillä ja kallioilla, pito syntyy kumipohjan ja nastojen yhteisvaikutuksesta. Huom. Emme voi taata, ettei liukastumisia tapahtuisi. Nastakenkiä ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti on varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

Lisää ostoskoriin

arrow-button Created with Sketch.