Woods W Michelin Wic

Lämmin kitkakenkä naisille.

170,00 

Poista

Tuotenumero: F13043-0A

Tuotekuvaus

Nupukki- ja mokkanahkainen kitkakenkä naisille.

Öljytty nupukkinahka on kestävä ja tyylikäs pintamateriaali. Varsi on lujaa mokkanahkaa. Klassinen muotoilu tekee kengistä ajattoman tyylikkäät.

Vetoketju tekee kenkien pukemisesta helppoa, ja nauhoituksen avulla kenkä on säädettävissä juuri sopivaksi.

Thinsulate™-fleecevuori on erityisen lämmin, ja kengät sopivat mainiosti kylmemmillekin pakkaspäiville.

Hyvän pidon ja rennon askeleen takaa Icebug Michelin Wic -kitkakenkäpohja. Kitkakengät sopivat sekä jäälle että lumelle ja ne tarjoavat parasta nastatonta pitoa talveen. Icebug-kitkakengillä voit kävellä huoletta kaikissa talviolosuhteissa ja kaikilla alustoilla.

Väri

Black

Pinta

Nupukkinahka, Mokkanahka

Sisus

Thinsulate™-fleecevuori (200 g)

Pohjallinen

Icebug Comfort Foam (PU), Irrotettava

Välipohja

EVA, ESS-vakaaja

Pohja

Michelin Wic -kitkakenkäpohja

Tekniset tiedot

Naisille

Suunniteltu erityisesti naisille.

Michelin Wic -kitkakengät

Icebug, pitävien kenkien edelläkävijä, sekä Michelin, pitävien autonrenkaiden asiantuntija ovat yhdistäneet voimansa. Pitkän yhteistyön tuloksena on viimein tullut aika julkistaa yhteisen suunnittelutyön tulos: kitkakenkä talveen jäälle ja lumelle. Icebug Michelin Wic -kitkakenkien pohja on valmistettu ainutlaatuisesta kumiseoksesta. Voit kävellä huoletta kaikissa talviolosuhteissa, kaikilla alustoilla. Kitkakenkien pito saadaan aikaan pohjakumin sekä pohjan kuvioinnin yhteisvaikutuksesta. Icebug Michelin Wic tarjoaa parasta nastatonta pitoa talveen.

Vetoketjulliset

Kengissä on helppokäyttöinen vetoketju.

Thinsulate™-vuori

Thinsulate™-materiaali sitoo ilmamolekyylejä kehon ja ulkoilman välille. Mitä enemmän ilmaa materiaali saa sidottua olemassa olevaan tilaan, sitä suurempi on sen lämmöneristyskyky. Koska Thinsulate materiaalin mikrokuidut ovat hyvin ohuita, ne sitovat runsaasti ilmaa pieneen tilaan, mikä tekee siitä paremman eristysmateriaalin. Thinsulate™ on hengittävää, kosteudenkestävää ja kone- sekä kuivapestävää. Icebug-kenkien Thinsulate™-eristeen paksuus, 200 grammaa per 1 m², sopii erityisesti kylmiin olosuhteisiin ja korkean aktiviteettitason liikkumiseen.

Lisää ostoskoriin