Zeal2-L OLX

160,00 

Nastallinen suunnistuskenkä käänteentekevällä välipohjatekniikalla.

Poista

Tuotenumero: D9306-9A

Tuotekuvaus

Zeal2 OLX on naisten nastallinen ja vauhdikas suunnistuskenkä, joka on varustettu 14:llä nastalla sekä uusimmalla välipohjainnovaatiolla.

Kengän pintamateriaalit ovat kevyttä, lujaa ja joustavaa nailonkangasta, mikä tarkan nauhoituksen kanssa sovittaa sen tiukasti jalkaan.

Uudesta Icebug Zeal2 OLX -maastojuoksukengästä löytyy täysin uusi HGMS2-välipohja, joka antaa askeleeseen yhtä aikaa pehmeyttä ja vakautta. Aikaisemmin näiden yhdistelmän saavuttamista juoksukengissä on pidetty lähes mahdottomana, mutta pitkäjänteisen suunnittelutyön ja testausten tuloksena HGMS2-välipohjaonnistuu tarjoamaan ennen kokematonta istuvuutta ja nautinnollisuutta juoksuun.

Verkkovuoraus mahdollistaa tehokkaan ja nopean kuivumisen.

Kengän OLX®-pohja koostuu 14:stä valetusta hiiliteräsnastasta sekä rajusta kuvioinnista. OLX®-pohja on kehitetty Icebugin toimesta erityisesti nopeaa maastossa etenemistä silmällä pitäen, ja se tarjoaa sinulle luotettavaa pitoa sekä erinomaisen alustatuntuman.

Väri

Tulip/Poison

Pinta

Nailonkangas, Suojaava PU-vahvike

Sisus

Nopeasti kuivuva verkkovuori

Pohjallinen

Ei pohjallista

Välipohja

Kevyt EVA, HGMS2®-välipohja

Pohja

OLX®-pohja 16:lla kiinteällä hiiliteräsnastalla

Paino

240 g (USL 7½)

Tekniset tiedot

Naisille

Kengät on suunniteltu erityisesti naisten jaloille.

Kiinteät OLX®-nastat

Kiinteät OLX®-nastat tarjoavat pettämättömän pidon metsän vaativissa olosuhteissa. OLX-nastateknologia mahdollistaa ohuemman pohjamateriaalin ja siksi kenkä pysyy kevyenä. Nastoissa käytetty hiiliteräs on todella kestävää – nämä nastat eivät juoksemalla kulu.

Emme voi taata ettei liukastumisia tapahtuisi. Ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

Vettä imemätön

Märissä olosuhteissa on tärkeää, että kenkä pysyy kevyenä ja pitää hyvin muotonsa.

Vettä imemättömät pintamateriaalit pitävät kengän kastuessaankin kevyenä.

Maksuton toimitus

Tuotteella on maksuton toimitus. Tutustu ohjeisiin ja ehtoihin.

Lisää ostoskoriin

arrow-button Created with Sketch.