Zeal2 RB9X

160,00 

Suunnistuskenkä käänteentekevällä välipohjatekniikalla.

Poista

Tuotenumero: D9307-0A

Tuotekuvaus

Zeal2 OLX on miesten vauhdikas suunnistuskenkä, jonka täysin uudenlainen välipohja on yhtä aikaa vakaa, kevyt ja mukava.

Kengän pintamateriaalit ovat kevyttä, lujaa ja joustavaa polyesteri-tekstiiliä, mikä tarkan nauhoituksen kanssa sovittaa sen tiukasti jalkaan.

Uudesta Icebug Zeal2 RB9X -maastojuoksukengästä löytyy täysin uusi HGMS2-välipohja, joka antaa askeleeseen yhtä aikaa pehmeyttä ja vakautta. Aikaisemmin näiden yhdistelmän saavuttamista juoksukengissä on pidetty lähes mahdottomana, mutta pitkäjänteisen suunnittelutyön ja testausten tuloksena HGMS2-välipohjaonnistuu tarjoamaan ennen kokematonta istuvuutta ja nautinnollisuutta juoksuun.

Sisuksen verkkovuori mahdollistaa kengän nopean kuivumisen.

Kengän pohja on valmistettu Icebugin ainutlaatuisesta RB9X®-erikoiskumiseoksesta, joka on suunniteltu antamaan sinulle mahdollisimman hyvän pidon monenlaisilla alustoilla sekä tehokkaan märkäpidon. Pohja on ohut ja joustava, joten se tarjoaa herkän ja varman alustatuntuman. Aggressiivinen kuviointi takaa pidon kaikilla alustoilla pehmeästä mudasta metsään ja kallioille. RB9X®-pohja ei myöskään kerää savea ja mutaa itseensä, vaan kengän keveys ja pito säilyvät jatkuvasti.

Väri

Eclipse/DeepOcean

Pinta

Kudottu kevlar-polyesterikangas, PU-suoja

Sisus

Nopeasti kuivuva verkkovuori

Pohjallinen

Ei pohjallista

Välipohja

Kevyt EVA, HGMS2®-välipohja

Pohja

RB9X®-erikoiskumipohja

Paino

250 g (US 9)

Tekniset tiedot

Kiinteät OLX®-nastat

Kiinteät OLX®-nastat tarjoavat pettämättömän pidon metsän vaativissa olosuhteissa. OLX-nastateknologia mahdollistaa ohuemman pohjamateriaalin ja siksi kenkä pysyy kevyenä. Nastoissa käytetty hiiliteräs on todella kestävää – nämä nastat eivät juoksemalla kulu.

Emme voi taata ettei liukastumisia tapahtuisi. Ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

RB9X®-erikoiskumipohja

RB9X®, Rubber 9 Extreme, on Icebugin kuminen pohjamateriaali, joka takaa uskomattoman hyvän pidon alustalla kuin alustalla.

Materiaali on suunniteltu erityisesti ääriolosuhteisiin, kuten märälle kalliolle ja puulle.

Vettä imemätön

Märissä olosuhteissa on tärkeää, että kenkä pysyy kevyenä ja pitää hyvin muotonsa.

Vettä imemättömät pintamateriaalit pitävät kengän kastuessaankin kevyenä.

Maksuton toimitus

Tuotteella on maksuton toimitus. Tutustu ohjeisiin ja ehtoihin.

Lisää ostoskoriin

arrow-button Created with Sketch.