Zeal5 W OLX

Kevyt ja tukeva suunnistusnastakenkä vaativaan maastoon.

160,00 

Poista

Tuotenumero: D29102-9A

Ilmainen toimitus ja palautus.

Tuotekuvaus

Kevyt ja tukeva nastallinen suunnistuskenkä naisille vaativaan maastoon. (Miesten vastaavan kengän löydät täältä.)

Kenkien pintamateriaali on kevyttä ja kestävää Bluesign®-standardin mukaista kierrätettyä polyesteriä. Kangas ei kerää itseensä vettä ja kuivuu nopeasti. Kenkä säilyy kevyenä myös kastuttuaan. Tekstiilin valmistaja täyttää Bluesign®-standardin arviointiperusteet. Materiaali on valmistettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Tekstiili on tutkitusti turvallista tuottaa ja käyttää. TPU Mudguard -vahvikkeet suojaavat varpaita ja kärkialueen sivuja.

Kenkien nauhoitus yhdessä lujan ja joustavan pintamateriaalin kanssa tukevat hyvin jalkaa. Kengässä on HGMS2-välipohja, joka tarjoaa kiertojäykkyyttä, mutta samalla myös pehmeän ja kitkattoman juoksukokemuksen. U:n mallinen pohjallinen lisää kengän istuvuutta ja juoksuominaisuuksia. Pohjallinen toimii samalla lisävahvikkeenasuojaamalla jalkaa kovalla alustalla. Kantakupin yläreunaa on hieman madallettu, jonka ansiosta akillesjänteelle kohdistuva paine vähenee. Kengän kiertojäykkyys ja pehmusteet ovat täydellisessä tasapainossa.

Sisäpuolen tekstiili on nopeasti kuivuvaa Bluesign®-sertifioitua kierrätetty polyesteria. Tekstiilin kuidut ovat värjätty Solution Dye -tekniikalla, mikä kuluttaa vähemmän vettä ja energiaa kuin perinteinen väripesuvärjäys.

Kengän pohjasta löytyy 14 valettua hiiliteräsnastaa sekä voimakas kuviointi, jota takaavat pidon kovassakin menossa. Pohjan rakenne on Icebugin erityisesti suunnistuskenkiin kehittämä OLX®-pohja, joka antaa erinomaisen pidon sekä varman alustatuntuman.

Väri

Black/Poison

Lestin leveys

Normaali

Pinta

"Bluesign®-standardin mukainen polyesterinen pintakangas, joka on valmistettu 100% kierrätetystä PET-muovista", Suojaava TPU Mudguard -vahvike

Sisus

"Bluesign®-standardin mukainen 100% kierrätetystä PET-polyesteristä, joka on värjätty Solution Dye -tekniikalla"

Pohjallinen

Bloom®-vaahto EVA, Bluesign®-standardin mukainen kierrätyspolyesterinen ja Solution Dye -värjätty tekstiili, Kierrätyspolyesterinen tekstiili, Irrotettava

Välipohja

Kevyt EVA, Sisältää 20 % leväkasviperäisestä biomassasta osittain valmistettua Bloom™-vaahtoa

Pohja

OLX®-pohja 16:lla kiinteällä hiiliteräsnastalla, Kumi

Paino

285 g (US W 7.5)

Droppi

6 mm

Tekniset tiedot

(K)
Kevyt

Medium Vakaa

(D)
4–5 mm

6–9 mm 10–14 mm

(V)

Kevyt Medium Voimakas

(L)
Kapea

Medium Leveä

Naisille

Suunniteltu erityisesti naisille.

Kiinteät OLX®-nastat

Kiinteät OLX®-nastat tarjoavat pettämättömän pidon metsän vaativissa olosuhteissa. OLX-nastateknologia mahdollistaa ohuemman pohjamateriaalin ja siksi kenkä pysyy kevyenä. Nastoissa käytetty hiiliteräs on todella kestävää – nämä nastat eivät juoksemalla kulu. Emme voi taata ettei liukastumisia tapahtuisi. Ei suositella sisäkäyttöön. Erityisesti varottava pehmeitä lattiapintoja, kuten puisia lattioita ja muovimattoja.

Vettä imemätön

Märissä olosuhteissa on tärkeää, että kenkä pysyy kevyenä ja pitää hyvin muotonsa. Vettä imemättömät pintamateriaalit pitävät kengän kastuessaankin kevyenä.

Zeal5 W OLX Kokotaulukko

Mittaa jalkateräsi pituus ja lisää siihen 0,6–1 cm käyntivaraa. Vertaa lukemaa kengän sisämittaan, ja valitse sopivin koko.

EUR US W UK Kengän sisämitta (cm)
36 5.5 3 23,1
36,5 6 3.5 23,5
37 6.5 4 23,9
37,5 7 4.5 24,3
38 7.5 5 24,8
39 8 5.5 25,2
40 8.5 6 25,6
40,5 9 6.5 26,0
41 9.5 7 26,5
41,5 10 7.5 26,9
42 10.5 8 27,3
EUR US W UK Kengän sisämitta (cm)

Lisää ostoskoriin