Turvallisia askeleita nastakengillä

13.12.2019, Juho

Nasta- ja kitkakengät ovat monen ikääntyvän ihmisen toivelistalla. Niiden mukana saa niin paljon muutakin kuin uudet kengät. Pitoa antavat jalkineet tuovat turvaa, liikuntamahdollisuuksia ja rennon mielen ulkoillessa.

Pitoa antavat kengät kannustavat ulkoilemaan ja kertovat, että välität

Nasta- ja kitkakengät ovat mieleinen lahja monelle ikääntyvälle. Kun kaatumisen pelko kasvaa ja tasapaino heikkenee, tuovat nastakengät paljon kaivattua tukea ja pitoa. Nastakengät ovat myös tapa pitää huolta vanhempien tai isovanhempien kunnosta. Hyvät ja pitävät kengät kannustavat ulkoilemaan.

Icebugin mallistosta löytyy useita helposti puettavia ja tukevia kenkiä. Ivalo 3 BUGrip on kätevä sujauttaa jalkaan ja sulkea pitkällä vetoketjulla jalkineen edestä. Walkabout BUGrip GTX (naisille / miehille) puolestaan kiristetään näppärällä Boa®-kiinnityksellä.

Varrellinen malli on hyvä valinta talveen. Varsi tukee nilkkaa ja suojaa lumelta ja viimalta. Kaikissa Icebugin kengissä on reilu ja mukava lesti.

Liukastumisen vaara on todellinen

Liukkaat kelit koskettavat kaikkia. Erityisessä riskiryhmässä ovat ikääntyneet. Kaatumisia tapahtuu usein, ja vammoista paraneminen voi kestää pidempään. Onnettomuuksia sattuu vuosittain arviolta 390 000, joista melkein puolet vaativat lääkärillä käyntiä. Kaikki kaatumiset eivät myöskään päädy tilastoihin. Liukkaat kengät on lähes aina syy kaatumiseen.

Nastakengistä on iloa monta kuukautta vuodessa. Suomen vaihtelevat sääolosuhteet ja pitkä talvikausi lisäävät turvallisuusriskejä. Liukasta on usein, mutta petolisin paikka on peilijäinen katu. Myös keli voi olla riskitekijä. Liukkautta ei ole aina helppo havaita joka säässä.

Muista vanhempia ja isovanhempia

Joulu on antamisen aikaa. Muista vanhempia ja isovanhempia lahjalla, joka on taatusti toivottu!

Tilaa Icebugin nasta- tai kitkakengät helposti netistä. Jotta ostaminen olisi mahdollisimman mutkatonta, pidensimme joulunajan vaihto- ja palautusoikeutta 15.1.2020 saakka. Ehdit siis hyvin vaihtaa kenkäparin, jos lahjan saajalle osui väärä koko. Haluamme palvella hyvin, joten Icebugilla on ilmainen toimitus ja palautus.

#nastakengät