Vidar Pro -turvakengät

Luotettavat turvakengät kitka- tai nastapohjalla

VIDAR PRO MICHELIN & VIDAR PRO BUGRIP

Laadukkaat S3 -suojausluokan turvajalkineet

 

Vidar Pro jalkineet on suunniteltu ja valmistettu kestämään kovaa ammattikäyttöä. Se vastaa EU:n direktiivin mukaisia henkilökohtaisia suojavarusteille asetettuja vaatimuksia koskien kengän turvallisuutta, mukavuutta, kulutuskestävyyttä ja vaarattomuutta. (EN ISO 20345 2011 S3)

Pyydä tarjous turvakenkien asiantuntijoiltamme

Laitetaan yrityksesi turvakengät kerralla kuntoon.  Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä ja kerromme lisää.

Loistava valinta talviolosuhteisiin

 

Vidar Pro -kenkien Thinsulate™-materiaali sitoo ilmamolekyylejä kehon ja ulkoilman välille. Mitä enemmän ilmaa materiaali saa sidottua olemassa olevaan tilaan, sitä suurempi on sen lämmöneristyskyky. Koska Thinsulate-materiaalin mikrokuidut ovat hyvin ohuita, ne sitovat runsaasti ilmaa pieneen tilaan, mikä tekee siitä paremman eristysmateriaalin. Thinsulate™ on hengittävää, kosteudenkestävää ja kone- sekä kuivapestävää. Icebug-kenkien Thinsulate™-eristeen paksuus, 200 grammaa per 1 m², ja sopii erityisesti kylmiin olosuhteisiin ja korkean aktiviteettitason liikkumiseen.

Laadukas ja kestävä pintamateriaali

 

Vidar Pro -kenkien pintamateriaali on nahkaa ja tekstiiliä, joita tukevat kumiset vahvikkeet kärjessä ja kannassa. Vedenpitävä BUGdri®-kalvo suojaa jalkoja kastumiselta. Kengissä on lämmin Thinsulate™-fleece 200 g tuplavuori sekä lämpöä eristävä pohjarakenne.

 

Helppo & vaivaton Boa®-nauhoitus

 

Boa®-kiinnityksellä kenkien istuvuus on säädettävissä täydelliseksi vain muovista kiekkoa kääntämällä, ja jopa hansikkaat kädessä. Kiristettäessä ohuet, kevyet ja vahvat nauhat luistavat nauhakujissa kevyesti. Kengät eivät kuitenkaan löysty käytön aikana, vaan nauhat avautuvat ainoastaan nostamalla sormilla kiekkoa ylöspäin.

 

Kestävä komposiittinen turvakärki & varvassuoja

 

Olennaista turvakenkien valinnassa on erityisesti varpaiden suojaus, koska työmaalla varpaat ovat kaikkein alttiimpana erilaisille vaaratekijöille. Vidar pro -kengissä on käytetty komposiittistä turvakärkeä sekä -naulaanastumissuojaa. Komposiitti on materiaalina erittäin ohutta, kevyttä ja kestävää. Komposiitista valmistettu turvakärki on loistava valinta myös talviolosuhteisiin –  materiaali eristää jalkoja kylmältä paremmin kuin esimerkiksi metallinen tai alumiininen turvakärki.

 

Komposiitin hyödyt:

 

Energiatehokkuus

Komposiitti säilyttää lämmön kenkien sisällä kylmissäkin olosuhteissa

Keveys

Komposiittinen turvakärki on keskimäärin 40% kevyempi kuin vastaava teräksinen turvakärki

Turvallinen & kestävä

Komposiitti on materiaalina erinomaisen kestävä ja takaa varpaille erinomaisen suojan

VIDAR PRO MICHELIN

Talvirenkaita vastaavaa luotettavaa pitoa

 

Harva meistä on valmis ottamaan riskiä ajamalla huonoilla renkailla talven liukkailla keleillä. Miksi siis ottaisimme tätä samaista riskiä kävellessä? Vidar Pro Michelin -kengissä on käytetty samaa teknologiaa, joka tekee Michelin kitkarenkaista täydellisen pitäviä. Kyseessä ovat Icebugin ja Michelin-autonrengasvalmistajan pitkän yhteisen suunnittelutyön tulos – nastatonta ja luotettavaa pitoa jäälle ja lumelle.

 

Tutustu Vidar Pro Michelin kenkiin ->

VIDAR PRO BUGRIP

Takuuvarmaa pitoa BUGrip® -älynastapohjalla

 

Vidar Pro BUGrip -kengissä on Icebugin laadukas älynastapohja, jossa on 16 älykkäästi toimivaa hiiliteräsnastaa. BUGrip®-pohjien älynastat toimivat itsenäisesti ja älykkäästi reagoiden alustaan. Ulkona älynastat pureutuvat jäähän ja lumeen ja antavat pidon. Kovilla alustoilla nastat taas painuvat hieman pohjan sisään. Yhdessä pohjan runsaan kuvioinnin kanssa nastat takaavat kunnon pidon peilijäälle asfaltille. Kenkien pohjakumista 20 % on kierrätettyä.

 

Tutustu Vidar Pro BUGrip -kenkiin ->

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä ja kerromme lisää.